Cursus nagel zetten bij jezelf!

Goedemorgen allemaal!

Gisteren volgde ik bij Anne van Anne’s kapsalon een nagelcursus. Wat vond ik ervan en is het een aanrader? Lees vooral even mee!

Vroeger had ik altijd acryl nagels. Ik voelde me er vrouwelijker door, het stond netjes en ik kon hierdoor geen nagels bijten! Toen ik de jongens kreeg begon ik te merken dat ik een beetje in de war kwam met de afspraken. Oftewel het kwam steeds gewoon niet goed uit. Ik besloot mijn nagels er af te laten halen en ermee te stoppen. Ik vond het namelijk niet nodig oppas te regelen omdat ik persee nagels wou. Ieder voor zich dit uiteraard maar dit was en is mijn gevoel.

Iedere keer als ik iemand tegenkom met nagels voel ik het weer kriebelen.. Ik hou er gewoon zo van!

En toen gebeurde het volgende.. Ik kwam op Instagram in de story van Anne het bericht tegen waar je je kon aanmelden voor de cursus gel nagels zetten bij jezelf! Ik was meteen enthousiast en heb me aangemeld.

Gisteren was het dan zover. Anne had ervoor gezorgd dat we alle spulletjes hadden die we nodig zouden hebben. Verder zorgde ze voor een hapje en een drankje en konden we aan de slag!

Na wat uitleg mochten we beginnen. En ik moet zeggen dat het me redelijk goed af ging. Ik was bang dat ik mijn rechtse hand ging verpesten aangezien ik niet zo goed ben met links. En wat blijkt? Dit viel reuze mee!

Ik zal hier even een foto plaatsen van het start pakketje wat Anne voor ons had geregeld.

Ik ben ontzettend blij dat ik nu zelf mijn eigen nagels kan zetten. Nee, het is nog niet perfect. Maar ondanks dat ze niet perfect zijn ben ik er ontzettend blij mee en vooral ook trots op omdat ik heb gewoon zelf heb gedaan!

Het was echt een hele leuke en vooral gezellige cursus met een fijn groepje meiden.

De cursus heeft me € 65,00 gekost. Hier zat al het bovengenoemde bij inbegrepen en de set om de nagels te zetten kreeg je mee naar huis. Niks te duur betaald dus!

Ik kan nu dus zelf mijn nagels voortaan zetten. Hoef geen oppas te regelen, kan dit mooi doen als hij mij echt uitkomt ennn het werkt voor mij nog ontspannend ook! Wat wil een mens nog meer?😂

Vond je dit leuk om te lezen en zie je graag vaker dit soort blogs terug? Laat het me vooral weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.