En toen stond ik zelf voor de lens..

Zo gek! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik het fantastisch vind om foto’s te maken. Urenlang kan ik hiermee bezig zijn. En dan nog niet over het nabewerken gesproken. Echt, ik vind het onwijs leuk om te doen en word er echt ontspannen van. Maar laatst waren de rollen omgedraaid!

Ik ging shooten met iemand die ook graag foto’s van mij wou maken. Helemaal prima maar ik vond dit wel spannend! Waarom? Ik sta niet vaak voor de lens en heb hier 0,0 ervaring mee. Plus dat ik ontzettend onzeker ben maakt het een lastig dingetje. En nu achteraf? Ik vond het geweldig!

Ik ben ontzettend blij met de foto’s moet ik toegeven. Ik ga dit zeker nog vaker doen! En wat een plezier hebben we gehad tijdens het shooten! Wil je nou meer foto’s zien? Volg me dan vooral op Instagram. Hier zullen ze vanzelf voorbij komen.

Vind jij het leuk om voor de lens te staan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.