De zomer komt eraan, bikini of badpak?

Goedemorgen lieve lezers.

Afgelopen vrijdag kwam er een artikeltje online over het accepteren van mijn lichaam. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar goed daar ga ik het nu niet over hebben. Mocht je dit graag terug lezen kan je even klikken op de link hierboven.

Ik ben met mezelf in discussie of ik deze zomer voor een badpak of bikini ga. Wij zijn namelijk echte waterratten en als het het weer het even toelaat zijn wij te vinden in ons zwembad. Maar ik merk dat mijn bikini niet meer zit zoals hij hoort te zitten. Dus ben ik toe aan iets nieuws. Maar wat kies ik? Ik weet het niet.

Laatst zijn we een keer wezen zwemmen bij een binnenbad en ik voelde me totaal niet prettig bij het idee dat ik in bikini moest lopen. Ik was nog niet zolang geleden bevallen en Sander ‘verraste’ mij en Wout hiermee. Hij had alles al geregeld dus nee zeggen kon ik niet. Ik ging mee maar ik voelde me totaal niet op mijn gemak. Het idee dat iedereen mijn buik kon zien, dat flubberige vetkwabje zoals ik hem noem. Nee, het was niet fijn.

Nu ben ik nog steeds niet van gedachte veranderd qua uitdrukking over mijn buik. Ik voel me nog steeds niet prettig als ik hem zou moeten laten zien. Maar wat ik me afvraag is of een badpak dit gevoel veranderd. Een badpak is wel dichter en minder bloot. Maar die buik blijft hoe dan ook zichtbaar alleen dan met een laagje stof eroverheen. Ik vind de keuze zó moeilijk.

Ik denk dat ik voor nu gewoon rustig rond moet blijven kijken of er überhaupt iets op mijn pad komt wat ik mooi vind en wat geschikt is in mijn maat. En hopelijk komt er iets leuks in mijn winkelmandje terecht waar ik me wel prettig in kan voelen.

Wat draag jij? Een bikini of een badpak?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.