Wonderkusjes, ik heb ze ook!

Wonderkusjes, heb jij ze? Vroeger als ik pijn had gaf mama hier altijd een kusje op. Gek genoeg was dan de pijn ook ineens weer weg en konden we weer door met waar we mee bezig waren.

Nu heel wat jaren later, nu ik zelf mama ben, heb ik ze ook! Ik kan mijn kind troosten met die fantastische wonderkusjes. Is hij weer eens iets te lomp en valt hij? Geen probleem kusje erop en hij zegt dan zelf al meteen: weg! En gaat verder met waar die mee bezig was. Tot op zekere hoogte natuurlijk want toen hij een gat in zijn hoofd viel hielpen de wonderkusjes natuurlijk niet zo heel goed als normaal haha.

Nou moet ik ook wel zeggen dat Wout de wonderkusjes ook wel heel leuk vind. Zo heeft hij namelijk soms ineens uit het niets pijn en wil die er een kusje op.. Helemaal niet erg natuurlijk want deze mama hier heeft wonderkusjes genoeg! En zolang deze nog hun werk doen, geef ik hem ze maar al te graag!

Heb jij ook wonderkusjes of los je de pijntjes op een andere manier op?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.