Review: B.A.E. matte vloeibare lippenstift

Goedemorgen lieve lezers! Ik heb weer een product uit getest voor jullie! Dit keer een lippenstift van het merk B.A.E. gekocht bij de Hema. Ben jij iemand die regelmatig lippenstift draagt? Lees dan vooral mee!

Voorheen gebruikte ik of gewoon hele goedkope lippenstift die er binnen een uur alweer vanaf was of er niet meer uit zag. Naderhand ben ik over gegaan op vloeibare lippenstift die langdurig blijft zitten. Oftewel de welbekende long lasting lipsticks. Ik heb hiervoor 2 verschillende merken gebruikt. Twee niet persee goedkope merken. 1 beviel totaal niet goed en 1 vond ik heel erg fijn in gebruik. Toch besloot ik een veel goedkoper product te kopen en deze uit te gaan testen.

– Product specificaties –

– Blijft tot 8 uur lang zitten.

– Een intens gepigmenteerde vloeibare lippenstift met een zijdezachte matte finish.

– De lippenstift is vegan. Er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

– Houdbaarheid na opening: 12 Maanden

– Kleurnummer 5

– Ingrediënten –

  • ISODODECANE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CI 77891, MICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CI 77742, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SYNTHETIC BEESWAX, PROPYLENE CARBONATE, SILICA, SORBITAN ISOSTEARATE, CI 77491, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CI 77499, TALC, CI 15850, CI 77492, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TIN OXIDE.

– De lippenstift in gebruik –

Wanneer je de lippenstift op je lippen smeert, merk je dat hij heel makkelijk uit smeerbaar is. Hij plakt niet en is meteen vol van kleur. Met een laag heb je heel je lippen al meteen mooi bedekt. Waar ik bij andere merken tegen aan liep en hier niet is dat als je per ongeluk een beetje langs je lippen smeert, je deze heel makkelijk nog kan verwijderen. Dit heb ik eerder bij andere meegemaakt dat dat niet meer ging. Dus voor mij sowieso al een dik pluspunt aangezien ik niet perse een hele vaste hand heb. Het borsteltje waarmee je de lippenstift op je lippen smeert heeft een hele lichte buiging erin zitten waardoor hij makkelijk aan te brengen is.

Verder droogt het product ontzettend snel op. Wanneer het product droog is kun je er vrijwel alles mee zonder dat het afgeeft. Ook weer een groot pluspunt. Wanneer je eet, met name iets wat wat vettiger is, merk je wel dat je lippenstift hier minder van word. Hier moet je dus wel een beetje mee opletten. Als je dit in de gaten houd, blijft hij écht heel erg lang zitten. Ik smeer hem voordat ik ga werken op mijn lippen en als ik s’avonds thuis kom zit hij er nog steeds op. Weliswaar lichter als dat hij in het begin was, maar hij zit er nog op. Dit geld trouwens ook gewoon voor als ik vrij ben en hem thuis draag.

– Het design van de verpakking –

De verpakking is een vrij simpel ontwerp. Doorzichtig waardoor je de kleur die je nodig hebt meteen herkent. De lippenstift heeft een fijne ronde vorm waardoor hij aangenaam in de hand ligt. De licht roze dop maakt het product lekker girly en dat sprak me ergens ook wel aan. Al met al is het geen hele spannende verpakking maar toch wel weer mooi.

– Prijs kwaliteit verhouding –

De lippenstift kost bij de Hema € 5,50. Dit vind ik een hele fijne prijs. Als ik kijk naar de kwaliteit van het product vind ik dat je zeker niks teveel betaald. Ik vertelde al over eerdere merken die veel duurder waren en niet goed bleven zitten. Dit maakt mede ook dat ik super tevreden ben over dit product en dat voor weinig geld!

Mocht jij iemand zijn die regelmatig lippenstift draagt, maar nog niet helemaal haar merk gevonden heeft zou ik echt aanraden deze eens uit te proberen. Hij is natuurlijk in diverse kleuren te verkrijgen.

Vond je het leuk eens een review over make-up te lezen? Totaal iets anders als wat je van mij gewend bent overigens. Maar laat het me dan vooral weten in de reacties, dan kijk ik of ik vaker van dit soort reviews ga schrijven.

Gebruik jij lippenstift en heb je nog een tipje voor mij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.