Hoe gaat het met sporten?

Goedemorgen allemaal! Een tijdje geleden heb ik na meer als 2 jaar het sporten weer opgepakt. Waar ik voorheen altijd aan teamsport deed, ben ik nu begonnen met fitnessen. Totaal iets anders, en nooit verwacht dat ik het leuk zou vinden, maar ik ben helemaal om. Ik vind het heerlijk om mijn spieren even een boost te geven en tot het uiterste te gaan.

Hoe deel ik mijn sportavonden in? Eigenlijk iedere keer anders. De bedoeling is dat de maandagavond mijn vaste sportavond blijft. Wél met de regel hier thuis dat als er werk tussenkomt dit voorrang op het sporten heeft. Verder is mijn bedoeling om 2 keer in de week te gaan. Soms komt dit er van en soms niet. Ik vind dat serieus heel erg jammer, maar werk is werk.

Ahfijn, de maandagavond dus. Ik ben een paar weken écht stand vast gegaan. Maar helaas de laatste weken niet meer. Niet omdat ik niet wil of geen zin heb, maar omdat Sander het gewoon té druk heeft met Maas-events en vaak in de avonduren hier aan moet werken aangezien hij er een fulltime baan langs heeft.

Nou is het natuurlijk ook nog zo dat wij niet zo heel vrij zijn in onze tijd. De kindjes kunnen namelijk niet alleen thuis blijven en ik heb er geen behoefte aan om oppas te regelen voor de kindjes zodat ik kan gaan sporten. Dit gaat me te ver.

Ik probeer echt op de vrije gaatjes waar Sander bij de kids kan blijven te gaan sporten. En dat lukt me over het algemeen redelijk goed. Maar soms, soms ook even niet. En dat is ook prima, ik sport omdat ik het leuk vind. Niet omdat het moet. Dus dat is hoe de situatie er momenteel voor staat.

Heb jij een vaste sportavond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.