Je mooiste herinneringen vast gelegd

*Dit artikel betreft een samenwerking

Laatst kreeg ik een heel erg leuk mailtje in mijn postvak. Ik mocht voor fotocadeau.nl een canvas doek bestellen naar keuze. Hier werd ik meteen ontzettend enthousiast van aangezien ik heel graag nog een mooie foto van de jongens en van onze bruiloft wou laten maken.

Ik moest er even over nadenken voor welke foto ik zou gaan. Ik wil namelijk nog heel graag een mooie foto van de kinderen aan de muur hebben. Ik heb er al een maar hier is Juul nog echt baby baby zeg maar, en ik wil er heel graag eentje van nu bij hebben. Helaas heb ik nog geen mooie foto kunnen maken van ze, dus besloot ik toch voor een foto van de bruiloft te gaan.

Ook helemaal geen probleem want deze heb ik een maar ik wou er graag nog een bij. Ik zocht wat tussen de foto’s door, streepte steeds tegen elkaar af en kwam uiteindelijk op de juiste foto. Zoiets blijft namelijk lastig vind ik aangezien je bij een bruiloft enorm veel foto’s hebt! En daar kon het bestellen gaan beginnen hoor.

Verder hoefde ik de bestelling alleen nog maar te bevestigen en klaar was ik. Nu was het een kwestie van afwachten tot hij binnen zou komen. Je kunt trouwens zelf kiezen of je hem snel of niet wilt ontvangen. Hier betaal je verschillende bedragen voor dus dit heb je zelf in de hand. Ik had er niet perse heel veel haast me en vond het zonde om het voor hun duurder te maken. Ik heb er dus voor gekozen wat langer te wachten. En zal ik je vertellen? De canvas was binnen een paar dagen bezorgd! Super snelle service dus! Ik ben daar heel tevreden over.

Ik moet toegeven dat de site écht ontzettend fijn werkt. Ik heb alles via mijn mobiel kunnen regelen. Super ideaal toch? Ik mocht een mooie canvas kiezen en wanneer ik dit gedaan had en ik verder klikte bij de bestelling kon ik er nog voor kiezen of ik mijn foto wou laten controleren ( zodat hij écht mooi op de canvas komt en niet wazig of iets dergelijks) en ik kon kiezen of ik nog een mooie baklijst om de canvas heen wou. Bij mijn andere canvas heb ik dit niet. Ik besloot dit nu wel te doen. Waarom? Omdat ik ervan overtuigd was dat dit mooi zou matchen bij onze kleuren in de woonkamer. En ik had gelijk. Ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb.

Ik ben zo blij met mijn canvas aan de muur! Als ik nu de woonkamer binnen loop is dit mijn uitzicht..Uiteraard kun je op de site voor meerdere producten wat betreft wand decoratie terecht als alleen een canvas. Zo kan je namelijk ook je foto laten drukken op hout, plexiglas, aluminium, forex, gekreukeld canvas of op een poster. Je kunt ook een tuinposter laten maken voor buiten. Gaaf toch! Wat je hier ook nog kan bestellen is fotobehang. Genoeg keuze dus.

Iedere dag weer word ik gelukkig als ik dit zie. Wij samen als man en vrouw, ontzettend gelukkig, stralend op onze mooie dag en dat met onze kleinste man toen nog in mijn buik. Echt deze foto geeft mij zoveel vreugde mee dat ik er iedere keer weer als ik er naar kijk een glimlach van op mijn gezicht krijg.

Wil jij nou ook zo’n mooie herinnering aan de muur, of gewoon een foto die je erg mooi vind? Dat kan! Je kan namelijk heel makkelijk hier zelf je canvas bestellen!

Heb jij ook een foto die zoveel waarde voor jou heeft?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.