Ik ga voor makkelijk!

Goedemorgen! Voordat ik zwanger was van Juul ging ik netjes iedere week naar de supermarkt voor de grote boodschappen. Samen met Wout door de winkel en onze spulletjes bij elkaar zoeken. Geweldig vond hij dat!

Naarmate mijn zwangerschap steeds verder vorderde ging dat iedere week steeds een beetje moeilijker. Ik kon de zware tassen niet goed meer tillen en lopen werd steeds meer waggelen.

En toen.. Toen kwam daar op het juiste moment de perfecte actie op de deurmat gevallen. Een maand lang gratis je boodschappen laten bezorgen door de Albert Heijn. Dit was super ideaal. Ik was in mijn laatste weken van de zwangerschap en hoefde hier dus geen minuut meer over na te denken. Ik ging dit sowieso proberen..

Dit beviel me echter zo ontzettend goed. Vriendelijke bezorgers, alles word netjes tot in de keuken afgeleverd en het leeggoed word weer meegenomen! Ik zal je vertellen dat waar ik voorheen zeker een uur tot 1.5 uur kwijt was aan de boodschappen, ik ze nu in 10 minuten opgeruimd en wel in de kast heb staan.

Juul is ondertussen de 5 maanden alweer gepasseerd en nog steeds laat ik mijn grote boodschappen bezorgen. Het scheelt me zo ontzettend veel sjouwen. Geen zware boodschappen tassen meer, niet de kinderen in, uit, in en weer uitladen. Enn.. nier meer de hele winkel doorzoeken naar dat ene product. Nee mensen, ik ben helemaal om. Ik laat mijn boodschapjes lekker bezorgen en als we echt iets missen of zin in iets lekkers hebben rijd ik vaak even op en neer als Sander thuis is bij de kindjes.

Noem het lui of onnodig, maar ik ben helemaal blij met deze mogelijkheid. Het geeft me echt heel veel rust in mijn hoofd en ik houd meer tijd voor de kids over!

* Dit bericht is géén samenwerking, gewoon puur enthousiasme!

Laat jij je boodschappen wel eens bezorgen?

Bedankt weer voor het lezen!

2 Comments

  1. Ik ben nietmobiel, dus boodschappen laten bezorgen is geweldig. Tip Picnic bezorgt gratis en minimum bestelbedrag is 25 euro, als je eens wat minder nodig heb.. Ik noe, Albert.nl altijd monsieur Albert, zo gaaf vind ik het.

    Like

    1. Wat een fijne tip! Helaas bezorgen ze alleen nog niet waar ik woon..😣 Voor mij nu dus toch nog even de Albert Heijn haha

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.