Mijn nieuw facebookpagina!

Gisteren heb ik een nieuwe Facebook pagina aangemaakt voor mijn blog. Je zult wel denken je had er toch een? Dat klopt. Maar waarom ik toch een nieuwe aangemaakt heb ga ik even uitleggen.

Een tijdje geleden heb ik de naam van mijn blog veranderd. Dit is nu geen huisjeboompjebaby meer maar huisjeboompjebroertjes. Waarom ik dit aangepast heb heb ik jullie toen verteld in een blog. Mocht je die nog niet gelezen hebben en toch nieuwsgierig zijn klik dan hier.

Omdat ik toen mijn blog veranderd heb wou ik mijn Facebook pagina uiteraard ook meenemen naar de naam Huisjeboompjebroertjes. Nou is het geval dat ik iedere keer weer een foutmelding kreeg als ik probeerde mijn naam te veranderen. Ik heb het nu zo ontzettend vaak geprobeerd dat ik er klaar mee was. Iedere keer kreeg ik weer een afwijzing. Maar waarom? Geen idee.

Ik besloot te kijken wat er zou gebeuren als ik een nieuwe pagina aan zou maken en dan met de naam Huisjeboompjebroertjes. Je raad het al. Geen problemen met de naam. Nou vind ik het natuurlijk wel jammer dat ik weer opnieuw moet beginnen. Al mijn blogs staan op mijn oude pagina, ik had al een mooi aantal volgers en nu is dat allemaal weg. Wel heb ik wat recente blogs meegenomen naar mijn nieuwe pagina. Maar als ik alle blogs over zou moeten zetten ben ik wel echt heel erg lang bezig. Vandaar mijn keuze het nu zo te doen.

Ik hoop oprecht dat ik mijn volgers weer snel terug mag zien op mijn Facebook pagina. Vooral ook als je het ideaal vind om zo op de hoogte te blijven zou ik zeggen volgen! Klik hier om naar mijn nieuwe Facebook pagina te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.