Plog 3: Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Goedemorgen allemaal en leuk dat je weer een kijkje komt neme! Ik neem jullie weer mee in mijn weekend!

Vrijdag was zoals normaal een werkdag. Ik ben flink snotterig en nog niet helemaal super fit, maar fit genoeg om te gaan werken. Op vrijdag werk ik altijd de koopavond tot 21.00 uur. Dit weekend bleven de kindjes voor de verandering een keer bij opa en oma logeren omdat wij beidde moesten werken. We besloten daar van te genieten en na het werk samen weer een keer ouderwets naar de kroeg hier in het dorp te gaan. Hier zaten wij voordat we kinderen hadden ieder weekend 2 en soms wel 3 avonden op rij met vrienden. Nu we kinderen hebben en in verband met verhuizingen etc is dit veel minder geworden. Afijn, we gingen dus naar de kroeg!

Het was erg gezellig maar om 12 uur hadden we beidde wel zoiets van het is mooi geweest. We waren moe en wouden eigenlijk gewoon lekker de bank op. We gingen naar huis en keken all together now terug. Sander viel halverwege al in slaap zo moe en besloot naar bed te gaan, ik keek hem af en ging rond 2 uur pas naar bed hierdoor…

Zaterdag konden we beidde lekker uitslapen voor de verandering! Ik heb daar goed gebruik van gemaakt, Sander iets minder die was al vroeg weer aan het werk. In de middag ging ik even met Sander mee om foto’s te maken van het feest waar hij zijn spullen van de verhuur heeft staan. Daarna reed ik door naar Uden om te gaan sporten.

Nadat ik klaar was met sporten reed ik door naar mijn schoonouders om daar mee te eten en de kindjes op te halen. Mijn schoonvader heeft spinazieschotel gemaakt en dat vind ik zó lekker! Ik heb dus écht als een malle zitten eten..

Wout vind het ook erg lekker..

We eten nog een lekker toetje na.

Wout eet wat optimel yoghurt

En wij eten deze..

Weer voor niks gesport haha! Nee grapje hoor maar lekker eten hoort er ook bij vind ik.

Na het eten ga ik even heerlijk in bad bij mijn schoonouders.

Even lekker ontspannen. Ik vind het zo heerlijk om in bad te gaan. Maar sinds wij vroeger verhuisd zijn uit wilbertoord heb ik nooit meer een bad gehad. Nu ga ik zo heel af en toe eens bij mijn schoonouders in bad. Zo heerlijk dat dat kan! Ik kijk in bad even NCIS en dan kom ik er weer helemaal ontspannen uit!

Na het bad rijd ik weer naar huis met de kids. Ze zijn moe en moeten naar bed. In de avond ben ik alleen omdat Sander vanuit zijn bedrijf een feest heeft om te verzorgen. Gelukkig ben ik lekker uitgerust want eenmaal thuis is Wout zo blij papa weer te zien dat ie even zijn dolle 5 minuten krijgt. Hij rent over de bank en schiet er met zijn voet langs. Na een flinke smakkerd met zijn hoofd op de salon tafel vliegt Sander van de bank om Wout op te rapen. En ja hoor, een flink gaapwond op zijn voorhoofd. Het bloed stroomt er letterlijk uit. Ik pak snel een doek om erop te drukken en bel meteen de huisartsenpost. Dit moet duidelijk gehecht of gelijmd worden. We kunnen meteen langs komen met hem. Ik loop snel naar de buren om te vragen of zei even op Juul willen passen zodat ik met Wout naar de huisartsenpost kan. Ze lopen meteen mee naar ons toe zodat ik aan kan rijden. Zo fijn! Alleen weet moeders hier de weg naar het ziekenhuis in Boxmeer niet dus rijd de buurman mee super lief. ( ik ga altijd in Uden naar het ziekenhuis maar dat mag in het weekend dus niet..)

We zijn al vrij snel aan de beurt en gelukkig kunnen ze het lijmen. Wout doet het echt super goed en geeft letterlijk geen kik! Stiekem een hele trotse mama hier door die kleine kanjer! En even serieus, kijk hem even shinen met die pleister..

Uiteindelijk zit ik om 22.00 uur rustig op de bank en ligt Wout lekker te slapen. Ik ga lekker op tijd naar bed want zondagochtend zullen de kids er weer op tijd bij zijn.

Zondagochtend starten we rustig op. Wout eet zijn boterhammetjes en ik maak ondertussen de eerste hapjes voor Juul!

Ik kook wat wortels en pureer ze daarna met de staafmixer. Ik verdeel ze vervolgens over wat bakjes en heb de eerste paar hapjes klaar. Ik heb nog ergens heel veel ijsklont houders waar ik voor Wout ook de hapjes in maakte omdat dit zo lekker doseert. Alleen kan ik deze door de verhuizing nergens meer vinden. Dus dan maar even verdelen over bakjes.

Als ik hiermee klaar ben staat Kim op de stoep met de meiden. Ze komen even kijken hoe het met Wout gaat. Wij drinken lekker een theetje terwijl de kids lekker spelen. Tante Kim knuffelt nog even lekker met haar petekindje!

Theetje met een koekje erbij. Als Kim weer naar huis is met de meiden eten Wout en ik een boterham en dan gaat hij even slapen. Juul word ondertussen wakker en krijgt de fles. Daarna geef ik hem voor de allereerste keer een hapje. We beginnen met de groentes daarna pas fruit. Zoals je zag ben ik begonnen met wortels. En hij vond het echt lekker! Kijk dat koppie!

Genieten toch! Dat eerste hapje was meteen een succes en hij heeft nog best veel op ook! Wat word hij alweer groot. Nieuwe fase is aangebroken hoor!

Smiddags hebben we nog een verjaardag. En in de avond komt mijn beste vriendinnetje met haar vriend en zoontje langs om het geslacht van hun baby te vertellen! Helemaal geweldig vind ik het! Ik verklap nog niks. Dit vind ik aan hunzelf om bekend te maken. We kijken daarna nog heel even tv en sluiten ons weekend lekker op tijd af. Wat was hij weer fijn!

Ik hoop dat jij ook een fijn weekend gehad hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.