Instagram, ik snap er niks van.

Ik heb het me al heel vaak afgevraagd. Wat doe ik fout? Ik snap er werkelijk niks van.

Nou hoef ik niet persee duizenden volgers hoor, het zou wel leuk zijn maar zeker geen must. Ik vind het vooral gewoon heel erg leuk. Kiekjes plaatsen van mijn jongens en onze dagelijkse dingen. Net als een ieder ander. Toch? Maar hoe komt het dan toch dat ik steeds op het zelfde aantal blijf hangen? Ofja, tussen de 950 en 970 volgers in? Iedere keer als ik volgers opgebouwd heb gaan er weer ineens een paar vanaf? En zo gaat dit maar door..

Als ik informatie op zoek over hoe Instagram werkt kom ik verschillende dingen tegen. Ik heb ze toegepast maar het lijkt niet te werken? Het enige waar ik me niet aan houd is een zelfde thema op mijn feed. Ik heb het geprobeerd maar vind het bij sommige foto’s de foto echt omlaag halen. Dit gaat hem dus voor mij niet worden. Zou dat nu echt het verschil gaan maken?

Het welbekende follow unfollow spelletje..

Dan heb je nog het groepje volgers die je gaan volgen. Op het moment dat jij terug gaat volgen ontvolgen zei jou weer.. Maar echt, waarom? Hier houd ik dus écht niet van en ik ontvolg hun dan ook terug. Ik vind het zo’n kinderachtig spelletje. Ik wil daar niet aan meedoen.

Volgers kopen.

Je kunt ook volgers kopen. Ja, dan krijgt je volgers lijst zeker een boost. Maar voor mijn gevoel is het dan niet echt. Ik wil volgers die mij volgen omdat ze mijn foto’s leuk vinden. Niet omdat ik ze gekocht heb.

Sowieso ga ik zo door als dat ik nu doe met mijn feed. Ik plaats foto’s die ik mooi vind en niet perse in 1 vast thema. Dan maar wat minder volgers.

Mocht je mij nog niet volgen en je wil dit wel graag? Klik dan hier!

Heb jij ook moeite met Instagram of vind je het een makkelijk iets?

9 Comments

 1. Het is ook wel moeilijk hoor. Zelf blijf ik ook al eventjes hangen. Soms vind ik dat ok, en soms denk ik … als ik maar over die 1k geraak. Maar jah als ik daar ben, zal ik waarschijnlijk naar de 2k willen 😅 Ik vind vooral instagram stories leuk. Dus bij mij ligt het probleem waarschijnlijk dat ik te weinig instagram posts plaats. Maar net zoals jij vind ik het gewoon een leuk platform. Dus blijven doorgaan. We geraken er wel 😉

  Like

  1. Precies dit dus. Zovaak al getwijfeld maar vind het te leuk om te stoppen dus dat is de drive haha. Heb nu wel ineens sinds deze post volgers erbij haha. Benieuwd of t blijvertjes zijn..😂

   Like

 2. Ik ken het, ik ben ook eigenwijs en doe niet alles in hetzelfde thema. Maar of dat het is????
  In ieder geval heb je weer een volger bij die niet ontvolgt….tenzij jij dat doet🤣🤣 scheetjes van kindjes.

  Like

 3. leuke foto’s die jij plaatst. ik snap ook niets van instagram. ik moet toegeven dat ik het wel eens vergeet. er zijn ook zoveel sites die om aandacht smeken. kortom. lastig

  Like

  1. Dankjewel! Ik probeer ook wel foto’s te plaatsen die echt zijn en niet gemaakt om maar een perfecte insta te hebben. En soms heb ik er iedere dag 1 leuke en soms een week of langer niet.. maar ik wil ook niet dat alles daar om gaat draaien 🙈

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.