Plog 2: No more baby’s!

Goedemorgen allemaal! En welkom bij mijn tweede plog. Deze plog gaat over ons weekend. Helaas zit deze er alweer op.. Kijk je mee?

Vrijdag was ik voor de verandering een keer vrij. Sander werd smiddags geopereerd en daarvoor nam ik een dagje vrij. Zo was ik er zelf gewoon voor de kindjes en kon Sander na de operatie rusten.

De operatie was binnen no-time gefikst. Het was dan ook maar een kleine ingreep. Maar een kleine ingreep met een groots effect. Als het goed is en alles goed is gegaan is Sander dalijk niet meer vruchtbaar en komen er in huize Maas geen kindjes meer bij.

Omdat Sander al 3 dagen flink ziek was en niks had kunnen eten, bestelden we sushi. Hier had hij wél zin in. Eindelijk kon hij iets door zijn keel krijgen!

Zó lekker dit! Ik houd oprecht enorm van eten. Maar dat is vast geen verassing meer.

Zaterdag was het koningsdag en was mijn nichtje Jez jarig. We deden het sochtends lekker rustig aan en gingen smiddags naar de verjaardag. Helaas zonder Sander omdat die nog steeds goed ziek is. Het was een gezellig middag!

Een felicitatie kus ( die we ongeveer 3x herhaalden voor de foto😂) maar ze is helemaal happy met haar unicorn horloge hoor! Jez blij, tante Kelly blij!

En bij een verjaardag hoort natuurlijk een lekker stukje taart..

We gingen rond 7 uur weer naar huis en daar legde ik Wout helemaal uitgeput van het spelen in bed. Wij hebben lekker een rustig avondje verder en kijken Paul pakt uit.

Als dit afgelopen is houden wij het ook voor gezien. Zondagochtend zijn de kids er weer op tijd en ik moet werken.

Zondagochtend, Wout is om 7.00 wakker en komt dan altijd even bij ons in bed liggen. Hij mag even een filmpje kijken en dan gaan we naar beneden. Eerst even ontbijten.

Als Wout heeft gegeten en Juul de fles op heeft gaan de jongens even spelen..

Om 10.00 komt opa de jongens ophalen. Sander moet voor het bedrijf weg en ik moet werken. Dat betekent dat de jongens een dagje bij opa en oma mogen spelen! Ik krijg deze foto..

Lekker samen op de speelmat! Terwijl mama aan het werk is ofja, nog moet beginnen met werken.

Na het werk haal ik de kids op en eet ik bij mijn schoonouders. Wanneer ik binnen kom tref ik dit aan..

Wout ligt heerlijk bij oma in de arm tegen haar aan te slapen! Zo moe van al het spelen! Te lief toch? En Juul die doet flink zijn best om te draaien

Omdat ik de frietjes van de friettent in het dorp bij mijn schoonouders zo lekker vind eten we eigenlijk altijd frietjes als ik daar eet. Oja, en die hamburgers jongens. Ik eet ze nooit maar daar zijn ze zó lekker!

Na het eten rijd ik weer naar huis. De kindjes lekker naar bed. Tenminste dat dacht ik. Juul gaat lekker slapen maar Wout heeft er weer niet zo’n zin in. Die had natuurlijk al even bij opa en oma geslapen en dat nekt ons nu. Als hij om iets voor 10 EIN-DE-LIJK gaat slapen duiken wij ook ons bed in. Ik ben gesloopt na deze week!

Hoe was jullie weekend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.