Koningsdag.

Wanneer je op 27 april je social media opent kleuren deze pagina’s al gauw helemaal oranje. Is het geen oranje, dan is het wel een post van iemand die over koningsdag gaat. Maar wat heb ik nou met koningsdag?

Koningsdag, een landelijk feest om de verjaardag van onze koning te vieren. Overal kleurt het oranje, zijn er activiteiten of feesten. Natuurlijk wil ik de koning feliciteren met zijn verjaardag. Hartstikke mooi dat hij weer een jaar ouder mag worden. Maar dat is het voor mij ook.

Ik denk dat het voor merendeel van de mensen vooral om de feestjes en de vrije dag te doen is, en niet echt persee om de verjaardag van de koning. Maargoed dat is natuurlijk wat ik persoonlijk denk, ik kan dit niet voor een ander invullen uiteraard.

Ikzelf heb persoonlijk helemaal niks met deze dag. Voor mij is dit gewoon een normale weekenddag als alle anderen. Oké dit is niet helemaal waar. Ik vier op koningsdag wel altijd een feestje, maar niet voor de koning. Nee, ik vier deze dag voor mijn lieve nichtje die vandaag alweer 4 jaar mag worden! Dat is toch zeker wel een feestje waard.

Zo heeft koningsdag voor mij toch nog een beetje een feestelijk tintje maar dan voor Jez.

Heb jij wel iets met koningsdag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.