Plog 1: Paasweekend!

Mijn allereerste plog. Deze gaat over ons paasweekend en de tijd die we samen lekker hadden. Ik vertel jullie hoe wij onze paasdagen door kwamen en heb er lekker veel foto’s bij!

Jongens wat hebben wij een heerlijk weekend achter de rug! Buiten dat we lekker 3 dagen samen vrij waren en echt tijd voor het gezin hadden, deden we ook erg leuke dingen! Kijk je mee?

Zaterdag keuvelen we lekker wat aan. Ik fiets s’ochtends lekker met de kids naar een vriendin om even bij te kletsen. Smiddags zijn we lekker thuis en eten we een ijsje die Wout samen met papa op de fiets gehaald heeft. Daarna eten we nog lekker wat vlees van de bbq en gaan we vervolgens op tijd naar bed. Drukke dagen voor de boeg!

Zondag verzamelen we om 10.00 uur allemaal bij papa en Mirian om paaseitjes te zoeken met de kids en lekker te kletsen en eten. Het is zulk lekker weer dat de kinderen lekker met water kunnen spelen buiten!

Na al het spelen en buurten krijgen we honger. Pap heeft heerlijke soep gemaakt en we eten daarbij worstenbroodjes van de bakker. Zo lekker!

Smiddags slapen de kindjes thuis even allemaal bij om vervolgens naar mama en John te gaan. Hier gaan we ook weer paaseitjes zoeken en eten. Niks zonder eten bij ons haha. De kinderen spelen allemaal weer lekker.

Wout neemt het paaseieren zoeken iets anders op als de rest. Wout zoekt, eet hem op en zoekt vervolgens weer een nieuwe om hetzelfde te herhalen haha. Ieder zijn eigen ding zullen we maar zeggen..

Lekker spelen op de traktor! Juul was er uiteraard ook maar kan nog geen eitjes zoeken of spelen met de grote kindjes. Wel kan hij lekker spelen in het campingbedje en de maxicosi.

We eten lekker met zijn alle in de tuin. Mam heeft zelf aspergesoep gemaakt en een lente buffetje! Genieten hoor! Nou houd moeders hier sowieso heel erg van eten!

Nog even lekker bij het vuurtje zitten en dan in het tijd om naar huis te gaan. We leggen de kindjes helemaal uitgeput in bed! Snel slapen want morgen weer een drukke maar leuke dag voor de boeg!

Maandagochtend beginnen we de dag lekker rustig. Ik ga met de kindjes alvast naar beneden en word vergezeld door deze pretletter!

Nou ik kan je zeggen dat dat genieten is hoor! Toen Sander wakker werd keek hij door de reclamekrantjes. Hij zag bij de Cranenbroek een trampoline in de aanbieding en we besloten deze te kopen voor de kindjes. Sander en Wout gingen de trampoline halen en ik deed thuis wat was en ruimde het een en ander op.

Toen de mannen terug waren gingen we richting Uden naar Hullie. We hebben hier een jaarabonnement van en gingen samen met Remco, Anne en Fleur. Wat hebben we genoten! Hier wat kiekjes van de middag!

En wij zouden wij niet zijn als we er geen eten bij zouden hebben..

We begonnen met gewoon een lunch. Maar nadat we allemaal klaar waren hadden we eigenlijk nog steeds honger en vooral ook zin in iets lekkers. We bestelden dus nog wat meer..

Tja we moeten toch een reden houden om te sporten zullen we maar zeggen haha. En of we nog genoeg gegeten hadden? We hadden smiddags nog een etentje bij de peettante van Sander. Hier gingen we lekker gourmetten met zijn allen.

Wij hebben een ontzettend fijn paasweekend gehad. Ik hoop dat jullie het leuk vonden een keer een plog te lezen. Mochten jullie dit vaker willen hoor ik dit graag!

14 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.