Meet&greet met Michelle Bollen

Ik heb er al wat stukjes over geplaatst op Instagram. Het leek me leuk hier nog wat te vertellen en wat foto’s te delen.

Zondag 7 april was het zover! De meet&greet met Michelle. Nou kende ik Michelle al van vroeger. Ze woonde bij mij om de hoek, we voetbalden samen en we zaten op dezelfde basisschool. Leuk dus om elkaar weer eens te spreken. Ik volg Michelle al vanaf dag 1 dat ze blogt. Ze is 1 van de weinige die ik écht iedere keer trouw volg. Ik hou van haar schrijfstijl en omdat ik haar ken vind ik het sowieso leuk om haar te volgen.

Afijn. De meet&greet dus. Deze vond plaats bij Vive Boutique in Uden. Lekker dicht bij huis dus. Vivien, de eigenaresse van Vive Boutique ken ik van de middelbare school. Zei was hier mijn beste vriendinnetje. Zo leuk om haar dus ook weer eens te zien!

Om 12.00 uur begon het. We waren er rond die tijd en toen we aankwamen waren er al heel veel dames. Er waren hele leuke dingen geregeld en lekkere hapjes en drankjes te krijgen.

De hapjes waren van Jippie’s. Ik had nog nooit iets van haar op maar jeetje wat een goddelijke hapjes! Verder hadden we ook een lunch van Pure met lekkere boterhammen belegd. Jammie!

In de winkel konden we onszelf laten opmaken als we dit wouden, de nagels laten lakken en we mochten allemaal een armbandje laten maken.

En als je denkt alles gehad te hebben kregen we ook nog eens 15% korting op alles! Ik heb wat leuke items geshopt.

Ook ontmoette ik écht hele leuke dames! Mathiske volgde ik al op Instagram maar nu hadden we eindelijk een live meeting!

We kletsen nog gezellig, maakte een groepsfoto en sloten deze veel te gezellige dag buiten in het zonnetje af. We bleven nog met een paar dames over en ik ging uiteindelijk iets voor 5 pas naar huis. Wat was dit een leuke dag! Perfect geregeld door Michelle en Vivien!

Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden om te lezen!

2 Comments

    1. Dat is het ook echt Nicole. Als je iemand volgt die dat toevallig een keer organiseert adviseer ik écht om te gaan. Puur genieten is dat!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.