De comfort van je kindje dragen!

Het eerste wat ik dacht toen ik Juul voor de eerste keer in de draagdoek bij me had was serieus dat ik spijt had dat ik dit bij Wout nooit gedaan had. Ik vond het onzin want had immers mijn handen toch vrij.

Achteraf sla ik mezelf tegen mijn hoofd dat ik dit toen zo dacht. Want ja, Wout had ook echt momentjes dat hij alleen maar bij me wou liggen en ik dus eigenlijk mijn handen de hele dag vol had aan hem. Omdat hij toen ons enigste kindje was, was dat uiteraard geen probleem maar toch had het me veel meer vrijheid kunnen geven.

Nu ik ondertussen 2 kindjes heb en mijn handen dus niet zo vrij zijn als voorheen vind ik het super ideaal Juul bij me te dragen. Ik begon met de draagdoek die ik van mijn zus mocht lenen. Hierin heb ik Juul al heel veel gedragen. Ik vind het een perfecte uitkomst. Het enige nadeel vind ik het knopen. Nou is dat als je hem even omdoet geen probleem, maar toen Juul ziek was wou hij alleen maar gedragen worden. Hierdoor moest ik hem vaak aan en uit doen omdat ik het met eten enzo niet perse heel fijn vind hem bij me te hebben ivm knoeien op het hoofdje of iets dergelijks.

Nou had mijn beste vriendin nog een draagzak van Tula liggen die ik mag lenen. Meteen de eerste keer toen ik hem aandeed voelde ik het verschil met de doek. De draagzak draagt naar mijn idee lichter en minder belastend aan mijn rug. Wellicht dat ik misschien zelf iets fout deed maargoed, dit is voor mij echt een uitkomst. Verder is het zo dat Juul bij de draagdoek even wakker is en dan in slaap valt en bij de draagzak sliep hij vrijwel meteen! Ik heb het idee dat het voor hem ook comfortabeler is in de draagzak.

Ik vind beidde absoluut goede oplossingen hoor, en ben met beidde heel erg blij maar mijn voorkeur gaat uit naar de draagzak. Als ik achteraf het gemak had geweten had ik er zeker bij Wout een aangeschaft en hem ook gedragen.

Juul zal ik zeker nog een tijdje lekker met me meedragen. Scheelt een hoop gesleur ook met de wandelwagen!

Heb jij jou kindje gedragen? En was je er ook enthousiast over of vond je het helemaal niks?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.