Fotoshoot van de kids!

Goedemorgen allemaal!

Vandaag een blog met heel veel foto’s. Wij wonnen namelijk op Facebook een fotoshoot naar keuze. Super getimed want wat is er nou mooier om onze kindjes samen vast te laten leggen nu Juul nog zo klein is? Deze prijs kwam dus op het perfecte moment.

Ik mocht 7 foto’s uitzoeken die ik graag wou hebben. Deze zaten bij de prijs inbegrepen. Mocht ik meerdere foto’s willen, kon ik deze tegen bijbetaling ook krijgen. Je begrijpt natuurlijk dat toen ik de foto’s kreeg om een selectie te maken, ik weer eens niet kon kiezen. Ik kocht er daarom nog wat foto’s bij. Kijk je mee?

Eindelijk heb ik dan mooie foto’s van onze jongens. Van Wout heb ik namelijk nog nooit foto’s laten maken. Dit was voor mij nu ook meteen een reden om een foto van de jongens op een groot canvas te laten drukken voor in huis.

De foto’s zijn gemaakt door Juultje. Klik hier voor haar pagina. En dan was dit hem weer voor deze keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.