Beter laat dan nooit..

Goedemorgen allemaal!

Vandaag een blogje uit de categorie beter laat dan nooit.. En ik heb het dan over een terugblik van mijn hoogtepunten uit 2018. Ik heb even getwijfeld over deze blog omdat we alweer bijna halverwege februari zitten. Maar toch schrijf ik hem. Waarom? 2018 was voor ons een bijzonder jaar met hele mooie momenten. Ik vind het daarom ook zonde om deze niet met jullie te delen. Kijk je mee?

Wout zijn eerste verjaardag!

14 april 2018.. 1 heel jaar is ons lieve mannetje alweer in ons leven. Super trots vierden we zijn allereerste verjaardag. Flink verwend werd hij deze dag door alle lieve mensen om ons heen! Ondertussen word hij gewoon alweer bijna 2! Zo ontzettend bizar hoe vlug de tijd lijkt te gaan!

Huis verkocht

In mei hebben wij officieel ons huis verkocht. Wij gingen over naar Mill om hier tijdelijk te wonen totdat we een nieuw huis gevonden hebben wat bij ons past. Ik heb zeker al wat mooie huizen op ons pad gezien. Sander daar en tegen keurt ze allemaal af. Beetje jammer want hetgeen wat Sander wil is voor ons gewoon echt niet haalbaar. Hopelijk gaat hij dit ook snel een keer inzien..

Zwanger!

Eigenlijk vrij snel nadat wij ons huis verkochten kwamen we erachter dat ik zwanger was! Besloten die maand ervoor voor een tweede kindje te willen gaan. Niet verwacht dat we meteen zouden aantellen. Dat was een grote verassing voor ons maar oh wat waren we blij! Nog een mooi wonder dat ons gezin compleet zal komen maken.

Onze allereerste vakantie als gezin

Daar was hij dan! Onze zomervakantie waar we het hele jaar zo naar uitkeken. Dit zou namelijk de eerste keer zijn en wat vonden we het spannend. Hoe gaat Wout het doen? Hebben we het zelf wel naar onze zin? Slapen we en met name Wout daar goed? Door al deze onzekerheden besloten we voor deze keer eerst maar eens een midweekje te proberen. Achteraf ging het zo ontzettend goed en was een midweek eigenlijk te kort!

Getrouwd!

Eindelijk kwam daar dan zaterdag september in zicht.. De dag waar we al veel voorbereidingen voor getroffen hadden. De dag waar we zolang op wachtte.. Maar na 2 jaar was hij daar dan eindelijk! Wij zijn getrouwd! En niet alleen trouwden wij op deze mooie dag.. nee, ook werd ik 25 jaar, waren we 10 jaar samen en kwamen we erachter dat er een jongetje in mijn buik groeide. En dag met heel veel gouden randjes. Nu een dag met de meest mooie herinneringen!

Peettante geworden

Ook werd ik dit jaar weer peettante! Dit keer van een jongen. Mijn zus Jaimy is bevallen van Vic! Weer een klein vriendje erbij in onze familie!

Bevallen van Juul!

En dan onze afsluiter van dit mooie jaar. De geboorte van Juul! Hij besloot dat zondag 30 december een mooie dag was om geboren te worden. Wij konden met deze gebeurtenis een heel mooi 2018 afsluiten. En hoe kun je nou mooier een nieuw jaar ingaan?

Wij hebben een heel mooi 2018 gehad. En door de geboorte van Juul komt deze blog dus ook zo laat online. Voor mij was het prioriteit 1 om eerst van mijn gezinnetje te genieten en te wennen aan de veranderingen. Deze hadden jullie dus nog van me tegoed.

Hopelijk vonden jullie hem alsnog leuk om te lezen. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.