Hoera Juul is geboren!

Goedemorgen! Het is alweer ruim een maand geleden dat er een blog online kwam. Maar hey, beter laat als nooit toch? In die tussentijd is er alweer heel veel gebeurd. Zoals de titel al omschrijft is ons zoontje broertje, oftewel onze Juul geboren.

Vele van mijn volgers weten dit natuurlijk al vanaf het begin. Het stond eerder namelijk wel al op mijn instagrampagina. Ik heb nog niet eerder de behoefte gehad hier persee over te bloggen. Simpelweg omdat ik gewoon eerst volop van mijn mannen wou genieten.

Nu kwam dan daar het moment waarop ik zoiets had van laat ik eens een blogje tikken. Dus bij deze. Ik zal even wat meer over Juul vertellen!

Juul is geboren op zondag 30 December 2018 om 19.16 uur na een zwangerschap van 39 weken en 6 dagen. Het was een héle snelle thuisbevalling. Juul woog bij zijn geboorte 2760 gram en was 48 cm.

Oja, hij is trouwens een echte kopie van zijn broer. Jeetje wat lijken ze veel op elkaar! Qua karakter tot nu toe als baby zijnde trouwens ook voor zover dat kan. Juul is namelijk net zo’n tevreden kindje als dat zijn grote broer was. Hij slaapt goed, drinkt goed en is als hij wakker is heel alert. Superfijn dus.

Wel 1 verschilletje en dat is de borstvoeding. Waar dit bij Wout een regelrechte ramp was door de spruw en reflux gaat dit bij Juul wel super! En ja, daar ben ik echt zo blij mee! Het is toch even een fijn knuffel en rust momentje met je baby.

Wout vind het trouwens ook leuk een broertje te hebben. Voor zover hij het allemaal snapt natuurlijk.. Juul word voorzien van heel veel knuffels en kusjes door Wout zo lief! Dat zijn echt van die momenten waar ik zo van kan genieten!

Ondertussen is Juul nu alweer 5 weken bij ons en écht niet meer weg te denken uit ons gezinnetje!

Ondanks dat deze blog pas heel laat online kwam hoop ik toch dat jullie hem weer leuk vonden om te lezen.

Tot de volgende keer!

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.