De laatste loodjes..

Hallo allemaal!

De laatste loodjes, eindelijk zijn ze dan daar. Ik wil hier niet nog eens een hele blog over gaan schrijven aangezien ik al een blog geschreven heb over wanneer de zwangere tijd écht bijna achter de rug is.. Maar toch zijn er nog wat dingen die me van het hart moeten. En hey, neem ze niet te zwaar op hoor, maar ik wil het wel even gezegd hebben.

Er waren bij Wout namelijk een paar puntjes waar ik me best aan kon irriteren. Ofja irriteren, ik weet niet of dit uiteindelijk perse het goede woord is, maar ik weet niet zo goed hoe ik het anders moet benoemen.

Ik vind het écht oprecht heel erg lief dat mensen me appjes sturen met hoe het met me gaat en of ik het allemaal nog volhoud. Hoe het gaat met de laatste loodjes en noem maar op. Nogmaals, dit vind ik écht wel prima en lief hoor. Maar ineens gaan er ook mensen appen die je normaal eigenlijk nooit appen. Dit was bij Wout al het geval en nu merk ik het weer. Opzich ook nog niks mis mee want vragen mag altijd natuurlijk. Maar bij Wout was het in de 39ste week dat ik zelfs vort appjes kreeg met de vraag of ik ondertussen al bezig was, of heel subtiel of er al enig teken van een bevalling aan zat te komen??

Dit waren voor mij écht not done appjes. Ten eerste bepaal ik zelf wel of ik dit wil delen of niet. En ten tweede vind ik niet dat je zoiets gaat vragen. En al helemaaaaal niet wanneer je iemand normaal gesproken ook nooit een berichtje stuurt. Ik merkte dat ik daar écht een beetje boos van werd. Hoe goed bedoeld ook misschien. Het is niet aan mij besteed. Dus bij deze een tipje, vraag me niet of de bevalling al begonnen is want dan weet je bij deze dat je geen antwoord krijgt. Je hoort het echt vanzelf wel als de kleine man zich gemeld heeft.

Dan nog 1 ding. Ik heb bij Wout en ook nu een foto online gezet op facebook met de vermelding dat wij graag zelf het grote nieuws bekend willen maken. Vraag dan ook niet of je het al op facebook mag zetten wanneer de kleine man geboren is. Het antwoord is namelijk nee. Pas als wij zelf toe zijn om het moment te delen en het online zetten is het aan jullie om er iets mee te doen. Eerder niet. Ik vraag dit niet voor niks. Je zou het tenslotte zelf ook niet heel fijn vinden als anderen voor jou dit grote nieuws zouden gaan delen. 

Dus, misschien kom ik heel ‘bitchie” over in deze blog, dat is nogmaals echt niet mijn bedoeling. Maar ik wil wel graag duidelijk zijn over waar mijn grens ligt. Bij Wout is dit namelijk niet helemaal lekker verlopen en ik zou het heerlijk vinden als dit ons nu wel gegund is. 

Volgens mij had ik ergens hierboven in vermeld dat ik er geen hele blog aan wou besteden. Is niet helemaal gelukt, was toch meer om te vermelden dan ik dacht maar goed, het is nu wel duidelijk haha.

Voor nu, ga ik nog heel eventjes genieten van het getrappel in mijn buik voordat de kleine man het tijd vind zich te komen melden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.