Videograaf bij de bruiloft, vond ik het het geld waard?

Goedemiddag allemaal!

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog. Vandaag nog eentje onder de categorie bruiloft. Deze is wat later geschreven omdat we natuurlijk niet eerder de trouwclip binnen hadden. En om nou een blog te schrijven over iets waar je de ervaring nog niet van hebt is niet écht helemaal realistisch uiteraard. 

Maar goed, vandaag ga ik jullie vertellen of ik het inhuren van een videograaf uiteindelijk het geld waard vond. Er zit namelijk best een kostenplaatje aan vast. Maar dan heb je wel een trouwclip van je grote dag. 

Ik ben zelf lid geworden van een trouwgroep op Facebook. Hier kan je vragen stellen aan elkaar en ideeën opdoen. Wij hadden eigenlijk alles geregeld voor de bruiloft, alleen nog geen videograaf. Waarom niet? Simpelweg omdat ik het gewoon een smak geld vond, en ik voor mezelf niet wist of ik het dit wel waard zou vinden. Dus, ik maakte gebruik van de Facebookgroep en stelde daarin de vraag aan andere dames om hun ervaringen te delen. Ik kan zeggen dat ruim 99% antwoordde met DOEN! Je krijgt er geen spijt van. Maar is dat ook zo?

Ik ben uiteindelijk overstag gegaan. Ik kreeg wat privéberichten binnen met daarin van videografen hun aanbod aan trouwclips. Na wat trouwclips van verschillende videografen te bekijken kwam ik uit bij Boy. Een leuke spontane man die ons graag verder wou helpen. 

We spraken af en gingen om tafel met zijn drieën. We bespraken onze wensen en het voelde eigenlijk al meteen heel goed. Maar dat wil niet zeggen dat dit ook uiteindelijk zo gaat zijn dus het bleef spannend of we er wel goed aan deden. We hielden wat mail contact en toen was daar de grote dag. 

Wij hadden zelf voor het uitgebreidste pakket gekozen. Als ik dan ergens voor ga, wil ik ook alles zeg maar haha. Boy was de gehele dag aanwezig bij onze bruiloft. We hebben totaal geen ‘last’ van hem gehad. Hij was onzichtbaar aanwezig zeg maar. Heel fijn ook want dat maakt dat de momenten die hij vast gelegd heeft ook echt puur zijn en niet gemaakt.  Dat was namelijk ook een dingetje waar wij heel bang voor waren. Wij zijn allebei niet zo foto/videogeniek zeg maar. Dit was een ding wat ik wel heel jammer zou vinden namelijk als het een gemaakte video zou zijn.

Vol smacht zaten wij en dan vooral ik ( vrouwending denk ik zo) te wachten op onze trouwvideo. En toen was daar het moment. Helaas moest ik nog een hele dag wachten met kijken omdat Sander nog aan het werk was. Ik wou wel graag samen de na beleving hebben van onze dag. Dus meteen na het eten laptop aan, USB-stick erin en kijken maar! 

En écht in 1 woord, WAUW! Ik zat een potje te janken en continue ooh, aah, oh wat leuk! En noem maar op. Het is een film geworden zoals wij zijn, en precies met de momenten erin zoals onze bruiloft ook was. Kortom een perfect filmpje dus. Wij zijn er ontzettend blij mee! Nu kun je altijd je dag nóg intenser na beleven als op de foto’s. Daar waren we ook al heel blij mee maar het filmpje maakt het echt af. 

Kortom, mijn advies. Huur een videograaf. Echt waar. Het is niet goedkoop ik weet het. Maar het is zo’n mooie intense na beleving van je dag. Ik heb er totaal geen spijt van in ieder geval. En hieruit kun je dus concluderen dat ik het persoonlijk zeker het geld waard vond!

Hebben jullie ook een videograaf gehad op je bruiloft? En vond jij dit ook de moeite waard of totaal niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.