Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar!

Hallo allemaal!

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen in mijn nieuwe blog. Vandaag een beetje anders als anders. Mijn eigen blog bestaat namelijk alweer 2 jaar! Wat is dat vlug gegaan en wat vind ik het leuk dit met jullie te mogen delen.

Ondanks dat ik mijn blog begonnen ben voor mijn eigen stukje internet. Mijn uitlaatklep om het zo maar te noemen vind ik het iedere keer weer heel leuk om te zien dat ik steeds meer bezoekers krijg. Dit was namelijk niet perse de opzet. Het was meer dat ik het gewoon heel fijn vond om van mezelf af te schrijven en dingen te delen die ik fijn vind om te delen.

Dit blijf ik ook doen hoor. Ook al twijfel ik weleens of ik het allemaal wel moet doen. Soms zijn het namelijk ook wel dingen waarbij ik denk, niet iedereen hoeft mijn privé leven te weten snap je? Ik kies er dus ook bewust voor wat ik wel en wat ik niet wil delen.

Verder vind ik het gewoon heel belangrijk dat het geen moet is. Ik schrijf wanneer ik hier zin in heb en niet omdat het moet. Waar je bij andere misschien standaard een vast ritme hebt in de blogs is dit bij mij niet zo. Dit omdat ik dus niet wil dat het een moet word. En ik gewoonweg ook niet zo’n spectaculair leven heb dat ik zeg maar zoveel te delen heb haha.

Natuurlijk heb ik wel wat hoogtepuntjes die ik ondertussen al heb gehad met mijn blog.

Zo heb ik al wat leuke reviews mogen schrijven. Ik merk dat ik dat écht oprecht heel erg leuk vind om te doen mits het bij me past.

Verder heb ik ondertussen en nieuwe blognaam uitgekozen omdat ik deze nu gewoon beter vind passen bij mij en mijn blog.

En jeetje wat is er in die 2 jaar dat ik blog veel gebeurd. Dat vind ik het leuke aan mijn blog. Ik kan altijd alles terugvinden en teruglezen wanneer ik dit wil. Er zijn namelijk nogal wat dingen veranderd in die 2 jaar!

Ik ben mama geworden van Wout. Een heel lief en ontdekkend mannetje. Maar waar we in het begin wel veel mee gesukkelt hebben. Ook dit kan ik allemaal mooi op mijn gemakje teruglezen.

Ik word weer bijna mama van een tweede zoon. Heel spannend maar wel een hoogtepuntje!

Wij hebben ons huis verkocht in Sint hubert.

Ik ben verloofd met Sander, en ondertussen ook getrouwd.

Ik heb mijn site een andere naam gegeven. Dit omdat ik vond dat dit beter bij mij ging passen. Met deze keuze ben ik ook nog steeds heel blij!

Dit zijn voor mij toch allemaal wel hele mooie momenten in mijn leven geweest. Uiteraard zijn er nog veel meer dingen gebeurd en vind je nog veel meer terug op mijn blog maar dit is een kleine greep uit de mooie momenten die we in 2 jaar hebben mogen meemaken.

Ook moet ik wel eerlijk bekennen dat ik er een paar keer aan heb zitten denken om te stoppen met bloggen. Gewoon omdat ik er dan even geen zin in had of omdat ik geen onderwerpen meer had om over te schrijven. Het belangrijkste wat ik voor mezelf vooral vind is dat ik het leuk moet blijven vinden om te schrijven. En dat vind ik nog, alleen dan niet perse constant in een vast ritme. En soms heb ik zoveel inspiratie, dan lukt me dit ontzettend goed, en soms lukt het ook gewoon voor geen meter en laat ik het maar gewoon even voor wat het is. Die inspiratie komt dan vanzelf wel weer en dan vind ik het weer leuk.

Ik wil degene die mij al die tijd al trouw volgen bedanken. Ik vind het erg leuk om te zien dat er steeds mensen terugkomen en ik steeds meer bezoekers krijg. Mochten jullie ooit dingen hebben die je graag van me wilt weten, of waarvan je denkt hoe doe jij dit of hoe pak jij dit aan? Laat het me gewoon weten dan kan ik hier vast en zeker een blogje aan wijden!

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.