Shoplog #3 Winterkleding voor Wout

Hallo allemaal!

Het koude weer is weer in aantocht! Dat betekent dat ook de garderobe weer ingewisseld word van zomer naar winterkleding. Nou past Wout zijn winterkleding van vorig jaar natuurlijk niet meer dus ging ik voor hem het internet op. Ik kocht dit keer een compleet 2de hands pakket. Vaak vind ik dit echt een gok omdat je niet weet wat je in huis haalt. Toch deed ik het. En tot mijn grote verbazing zit er maar 1 shirtje bij wat ik persoonlijk iets minder vind en zelf nooit zou kopen. Deze is dan ook goed voor de opvang zeg ik dan altijd haha. Kijken jullie weer mee?

20181018_104552-01362152606.jpeg

Dit shirtje met Mickey Mousse bedoelde ik dus dat ik dat zelf nooit zou kopen. Niet dat ik het perse súper lelijk vind, maar het is gewoon niet zo mijn smaak. Maargoed, zoals ik al zei, goed voor de opvang en om te kleuren/knutselen.
Dit shirtje scoorde ik nog even bij fashionkidsnl in de sale voor maar € 8.95. Ik ben normaal niet perse zo van die ‘thema’ kleding. Maar omdat we dit jaar voor de eerste keer naar de intocht willen gaan met Wout hier in ons dorp, ze vast wel iets op de opvang ermee gaan doen, én zwarte piet bij opa en oma op bezoek komt, leek het me wel leuk om er toch een bijpassend shirtje voor aan te schaffen.

Verder schafte ik nog nieuwe rompers bij de hema aan. Aangezien zijn rompers met lange mouwen allemaal nog maatje 74/80 waren en zijn armen ondertussen op driekwart mouwen zaten. Niet super spannend voor op de foto. 3 pakjes met daarin 4 rompers. Deze waren 2+1 gratis dus meteen even ingeslagen. Rompers van de hema vind ik persoonlijk gewoon echt de fijnste.

Dan kocht ik ook nog 2 nieuwe winter slaapzakken bij de Terstal. Wout werd snacht’s wakker van de kou en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Meteen verandering in gebracht en op pad gegaan. Ze hebben nu hele gave bij de Terstal moet ik zeggen én niet duur! Ik had er 2 voor € 26.00.

slaapzak 1
slaapzak 2Zo en hiermee was Wout zijn wintergarderobe voor nu even helemaal compleet. Een jasje had ik nog voor hem. En tussendoor had ik wel al wat broekjes en truitjes nieuw aangeschaft maar nog niet zo super veel omdat het weer nog zo veranderend was/is. Maar voor nu kan hij er weer even tegenaan zullen we maar zeggen!

Kopen jullie ook wel eens tweedehands kleding pakketten over? Of koop je alles nieuw?

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.