Gekke gewoontes die ik heb!

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik jullie eens een keer wat meer over mezelf vertellen. Iedereen heeft als mens namelijk wel wat gekke gewoontes.. Zo ook ik. Lees je mee?

Nagelbijten

Jep, meteen een hele vieze. Ik bijt nagels. Niet perse non stop alles eraf. Maar zet me voor een spannende serie/film of laat me iets spannends tegemoet komen en mijn nagels gaan eraan. Op een of andere manier moeten ze er dan gewoon af en is dat een soort ontspanning ofzo? Nogmaals, dit is echt niet non stop, maar wel met regelmaat. Zo heb ik mooie lange nagels en zo heb ik korte stoempjes haha. En oja, wanneer ik dan eindelijk zo’n mooie lange nagels heb en er dan een scheurt kan ik het ook wel vergeten met die nagel. Dan word het een ‘correctiebeet’ die totaal escaleert tot alles eraf. Jep zelfkennis heb ik wel hoor maar nu nog wat mee doen haha.

Pleisters

Nu denk je pleisters? Wat kan daar nou gek aan zijn. Het is ook niet overal maar wel wanneer er een pleister om mijn vinger heen zit. Op een of andere manier gaat er een knop om in mijn hoofd wanneer ik een pleister om heb. Al is het voor de kleinste sneetjes die niet stoppen met bloeden maar waar ik totaal geen last van heb. Doe er een pleister om en het is net alsof heel die vinger pijn doet. Ik ga namelijk onbewust die vinger ‘ontlasten’ met als gevolg continue een stijve vinger die niets meer uitvoerd. Heel irritant als je probeert wisselgeld uit de kassalade te pakken met 1 vinger minder.. Raar he dat je daar zo op kan reageren?

367_REF-294106-_4294106_-wound-plaster-finger-_-toe_72dpi_591x591px_E_NR-1199.jpg

Gelijke getallen

Jep, eentje onder de categorie jij bent niet goed wijs.. Ik ben iemand die alles op gelijke getallen wil hebben. Het volume in de auto, op de tv, de radio noem maar op. Er mag niks op een ongelijk getal zitten. Alles moet even zijn. Doe ik dit niet, word ik enorm onrustig en kan ik me niet meer concentreren op de weg. Zo onhandig dit!

Kruimels tussen de vingers

Oeeeeh nog zo’n verschrikkelijke. Kruimels of iets van zand tussen mijn vingers. VERSCHRIKKELIJK gewoon! Ik kan dan ook niet op een normale manier chips of een koekje of iets eten wat kruimelt. Na ieder chipje worden of mijn vingers schoon gelikt ( klinkt heel vies haha) of smeer ik ze af aan mijn kleren. Goed voorbeeld voor Wout ook ik weet het maar ik word gillend gek wanneer ik kruimels of iets tussen mijn vingers heb die weer in aanraking met elkaar komen. Zelf nu ik het hier in typ krijg ik kippenvel op mijn armen!

Mensen die luidruchtig eten of smakken

Nou denk je vast, meid leef een laat leven. Juist daar ben ik normaal eigenlijk ook wel van. Maar op het moment dat Sander bijvoorbeeld een zak chips op de bank aan het eten is langs mij zit ik met mijn teennagels opgekruld aan de grond. Ik vind dat gekraak van de zak en de chips vreselijk! Nog niet over smakken gesproken! Nee dat zijn écht dingen waar ik niet goed tegen kan en mezelf het liefste gewoon even opsluit in een kast waar ik niemand hoor..

Lang geleden, toen ik nog rookte..

Gelukkig ben ik van die smerige rook verslaving af. Alweer bijna 6 jaar! Maar wat ik altijd deed voordat ik een sigaret opstak was zeg maar ook wel een beetje vreemd. Ik blaasde namelijk eerst altijd op het kopje van de filter voordat ik deze in mijn mond deed. Dit omdat er wel eens een vuiltje van onderuit het pakje op de sigaret kon zitten die ik er dan afblies. Best ver gezocht misschien maar wel hoe ik mijn sigaret opstak.

Nou jullie zijn na vandaag weer een paar gekke gewoontes van mij rijker. Terwijl ik er hier opschreef heb ik mezelf ook wel stiekem een beetje uitgelachen hoor. Hoe kun je nou jezelf zo druk maken om dingen haha. Maar goed, ieder zijn eigen ding.

Herken jij hier ook dingen in van jezelf of heb jij zelf een gekke gewoonte? Laat het me in de reacties vooral weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.