Hey sis #25 Anders dan anders..

Zussen Kim (31) en Kelly (25) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly, getrouwd met Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede zoontje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebroertjes. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey Sis

Deze week was anders dan anders voor mij. Heel erg wennen ook! Deze week was ik namelijk een dag extra thuis en dat is iets wat de komende weken terug zal keren en uiteindelijk zelfs dat ik dagelijks thuis ben!

Nu moet je niet gaan denken dat ik een fulltime huismoeder word, absoluut niet maar per december begin ik namelijk voor mezelf. Afgelopen week ben ik dus ook begonnen met uitwerken waardoor ik deze maand maar 2 dagen per week bij Topline kappers aanwezig ben.

Maar goed over op het geen waar we hier voor zijn, het doornemen van onze week.

Maandag kwam mijn schoonmoeder de hele dag in huis om op de kindjes te passen zodat ik wat werk kon verrichten.

Dinsdag was er een als andere dinsdagen en werkte ik een volledige dag inclusief avond in Boekel.

Woensdag na school reed ik weer richting Waalre en daar waren alledrie de dames weer model voor Beebielove en Little Miss Juliette. Na het doorpassen van alle kleding werden ze weer verwend met een goed gevulde tas! Bij thuiskomen had ik barstende koppijn en besloot ik om niet te gaan sporten. Even een avondje relaxed de bank op.

Donderdag had Fay een studiedag en was dus lekker de hele dag vrij. We begonnen de ochtend bij het consultatie bureau waar Jez de ogentest opnieuw moest doen. Gelukkig slaagde ze met vlag en wimpel en is verder onderzoek naar haar ogen niet nodig. Daarna brachten we Jez naar de peuterspeelzaal en zwaaide we natuurlijk nog even naar ons kleine vriendje Wout bij de opvang. Het was een druilerige dag en we bleven daardoor de hele dag een beetje binnen hangen. De dames knutselde er smiddags op los en ik besteedde wat tijd aan de blog.

Vrijdag was ik dus ineens ook thuis en kwam ons mam smiddags in huis om op de dames te passen. Zo kon ik wat werk verrichten. Om 21.00 was ik klaar en plofte na een frisse douche op de bank.

Zaterdag stond ik zwaar beroerd op. Mijn maag was flink van slag en ik kreeg geen hap door mijn keel. Met een paar paracetamolletjes achter de kiezen ging ik naar boekel om te werken. De ochtend draaide mijn maag overuren en werd ik met de minuut zieker. Gelukkig trok in de middag alles een heel eind weg en voelde ik me weer opknappen. Fijn, want na lange tijd zou ik eindelijk weer eens samen met Sander gaan uiteten. We hadden gereserveerd bij het kasteeltje in Mill, Tongelaar. Helaas was bij thuiskomst Sander doodziek en ging het hele etentje niet door. Uiteindelijk hebben we de frietpan aangeslingerd en na het eten de meiden opgefrist en naar bed gedaan. Zelf lagen we er ook vroeg in.

Zondag ochtend ging Sander niet mountainbiken omdat hij nog steeds niet fit was. We starten onze dag met een frisse douche samen met de kids. Daarna gingen we gezellig op de koffie bij jullie. De kinders konden weer fijn samen spelen, alsof ze elkaar nooit zien! Tegen de middag fietsen we weer naar huis waar we Vie in bed legden en wij even een broodje aten. Smiddags belande we op de bank, even lekker niksen. De dames keken een filmpje van Barbie en ik kroop achter de laptop. savonds gingen de meiden optijd het bed in en ook wij hielden het vroeg voor gezien.

Hoe was jullie week?

Liefs Kim

(insta; expeditie-mama)

Hey sis!

Wat spannend dat je nu écht voor jezelf mag gaan beginnen. Nog even aftellen en dan is het volledig voor jezelf. Dat je maar heel veel fijne klantjes mag krijgen in de salon!

Balen joh van je etentje! Maaaaar des al niet te min zal er vast nog wel eens een etentje komen toch? Ziek is helaas ziek en niet altijd te overzien.

Wij hadden een vrij relaxte week.

Maandag ruimde ik alle was en rommel op die we hadden liggen van het vriendenweekend. En ging ik in de middag wanneer Wout op bed lag zelf ook even slapen om bij te komen van het weekend. S ‘avonds kwam Sander thuis met de mededeling dat hij eigenlijk geen zin had in gewoon eten maar heel graag sushi wou bestellen. Nou ik zal je vertellen dat je dat niet 2x hoeft te zeggen tegen een zwangere die van sushi houd haha!

Dinsdag was Wout s ‘ochtends om 5 uur KLAARWAKKER! Ik baalde enorm want was zelf nog ontzettend moe. Maar goed dat manneke kan er ook niks aan doen dat de klok verzet is en hij zijn ritme kwijt is hierdoor. Toch maar naar beneden gegaan en rustig met hem tv gekeken en gespeeld. Om 8 uur werd hij weer moe en gingen we samen nog even terug naar bed. In de middag was mama hier met Jax en Vic op bezoek en aten we samen een boterham en wandelden we in de bossen. Even een frisse neus voor ons allemaal!

Woensdag was een lekker rustig dagje en deden we niet heel veel bijzonders als boodschappen doen en opruimen.

Donderdag was Wout zoals gewoonlijk bij de opvang en ging ik even uden in om nog wat kado’s voor 5 december te kopen. Ik kocht ook meteen een afstandsbediening voor bij mijn camera. Deze wou ik al langer een zodat ik zelf gewoon fatsoenlijke buikfoto’s kan maken in plaats van iedere keer te lopen tobben haha. S ‘middags haalden Sander en ik Wout een keer samen op bij de opvang en aten we daarna lekker vroeg. We hadden namelijk niks op de planning in de avond en bedachten dat we lekker vroeg samen de bank op konden voor GTST en Expeditie Robinson. Dit werd alleen even verstoord door 2x achter elkaar bezoek en Wout die vervolgens helemaal in paniek wakker werd. Expeditie dus maar verschoven naar een andere dag haha. Kan ooit gebeuren.

Vrijdag poetste ik beneden het hele huis en heb ik lekker met Wout een stuk gefietst. Daarna ben ik even gaan liggen om vervolgens nog een keer op de fiets te springen met Wout en samen met Sander de boekjes van hun tafeltennis vereniging rond te brengen. Onderweg kwamen we een visboer tegen dus stopten we even voor een lekker bakje kibbeling met zijn drieën. Heerlijk! In de avond kwamen er wat mensen hier op bezoek om voor de schlager te gaan zitten. Na 3 uur lang brainstormen hadden we nog steeds maar 2 zinnen op papier en besloten we maar te stoppen. Dit werd ‘m gewoon echt niet haha.

Zaterdag heeft Sander hier de hele dag in de tuin samen met zijn vader voor Maas-events gewerkt. Wout was lekker mee aan het ravotten buiten en zo kon ik binnen nog een hoop opruimen wat ik al langer op het lijstje had staan. Altijd fijn zo’n nuttige dagen. In de avond hadden we Mitac dag en en ging ik op tijd weer naar huis om lekker op tijd in bed te duiken.

Zondag kwamen jullie gezellig met de kids op de koffie en gingen we daarna even allemaal plat. Sander werd ineens hartstikke ziek en ik was nog moe van de dag ervoor en aangezien mijn nacht niet super goed was had ik die powernap écht even nodig. In de middag stond er namelijk nog een verjaardag van nichtje Fleur op de planning. Hier ging ik dan ook alleen met Wout heen omdat Sander echt niet fit was. Rond zessen was ik weer thuis, at ik wat met Wout en bracht ik hem daarna totall los naar bed. Genieten van een rustig avondje waarin we vroeg naar bed gaan!

Dit was onze week weer. Niet spannend, wel fijn!

Liefs Kelly

( Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.