Zwangerschapsupdate maand 7

Hallo allemaal!

Vandaag mag maand 7 alweer van de maandenlijst afgestreept worden! We gaan maand 8 al in wat betekent dat we alweer bijna aan het einde van deze zwangerschap zijn. Ik ga jullie weer een beetje bijpraten over het hoe en wat er in maand 7 allemaal gebeurd en veranderd is. Lees je mee?

Knipsel

De baby doet het naar ons weten nog steeds hartstikke prima in mijn buik. Hij beweegt in ieder geval goed! Verder zijn er in deze maand weer veel veranderingen geweest zowel om ons heen als lichamelijk.

Veranderingen

Ik ben ‘acuut’ gestopt met werken. Dit klinkt heftiger dan het in werkelijkheid is hoor. Maar bij het arbeidsbureau was dit wat ze adviseerde en nodig vonden om mij na deze zwangerschap weer volledig in te kunnen zetten. Ergens ook wel heel goed dat iemand voor mij die streep trekt want zelf doe ik dat niet. Verder is er deze maand nog een grote verandering gebeurd. Het zal niemand ontgaan zijn maar wij gaan nu als man en vrouw door het leven wat wil zeggen dat mijn achternaam nu ook voortaan Maas is. Best een verandering toch? Verder heb ik nog wat kwaaltjes die ik nu weer erbij krijg nu we wat verder zijn. En dan niet te vergeten weten we sinds deze maand dat we weer een zoontje verwachten!

  • Last van maagzuur
  • Nog steeds mega vermoeid tot duizeligheid en hoofdpijn aan toe.
  • Ik krijg ineens in deze zwangerschap allemaal donsharen op mijn wangen. Dat is écht iets wat ik verschrikkelijk vind en waar ik echt oprecht van hoop dat ze dalijk weer allemaal uitvallen haha.
  • Ik moet veel plassen, ook s ‘nachts.. Yes!

Vergelijkingen zwangerschap Wout

Waar ik bij Wout rond deze termijn ook meer last van kreeg was dat ik heel veel dorst had en meer moet plassen. En de maagzuur, die had ik bij Wout helaas ook alleen heb ik nu het idee dat het wat eerder en wat heftiger opspeelt. Maar goed als dit alles is en blijft he..

29 weken zwanger!

30 weken zwanger!

Nou en dan was hem dit weer voor deze maand. Jullie zijn weer helemaal bijgepraat!

Herken jij hier nou ook wat ‘kwaaltjes’ van jezelf in, of verliep jou zwangerschap totaal anders?

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.