Hey sis #24 Vriendinnenweekend!

Zussen Kim (31) en Kelly (25) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly, getrouwd met Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede zoontje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebroertjes. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis!

Wat een week weer! We konden nog genieten van wat mooie dagen voordat de herfst kwam! Kijk je weer mee?

Maandag deed ik niet echt aparte dingen buiten het huishouden om. Tot ik besloot dat het wel heel lekker fietsweer was en ik het voor Wout wel even goed vond de buitenlucht in te gaan. Hij was al een paar dagen flink ziek geweest dus even wat vitamientjes opdoen! We fietsten richting Sint Hubert naar Sandra en vriendje Driek om even lekker te spelen.

Dinsdag ging ik even in de ochtend met een vriendin en haar kindje op en neer naar Uden. Ik had nog wat dingen nodig en schafte deze meteen aan. S ‘avonds ging Sander zijn eigen scheren en wou Wout ook graag hetzelfde als papa, dat we hem ook een beetje scheerschuim op deden. Hij voelde zijn eigen helemaal trots haha. Na de douche ging ik nog even op verjaardag bij de overburen en gingen we daarna lekker de bank op.

Woensdag had ik een thuishangdagje met Wout. Wout was weer niet helemaal fit en gaf zelfs 3x over. Ik deed dan ook niet veel meer als lekker bij hem zijn en met hem knuffelen. Dat is wat hij ook echt nodig had.

Donderdag ging Wout wel gewoon naar de opvang. Hij leek weer helemaal opgeknapt wat achteraf gelukkig ook bleek te zijn, dus kon ik mijn dingen doen. Ik ging even bloedprikken, haalde de trouwjurk en trouwpak op die schoongemaakt waren, dronk een bakje koffie bij jou, ging nog even naar de bakker de kruidvat en de hema en deed daarna de boodschappen. Toen ik dit allemaal klaar had vond ik het wel welletjes en ging ik even bij een vriendin op bezoek. Daarna haalde ik Wout op bij de opvang en gingen we weer een heerlijk avondje tegemoet. Donderdag is hier Expeditie-Robinson dag! Wat een tenenkrommende samensmelting en proef! Ik werd gewoon zenuwachtig haha.

Vrijdag werd Wout al vroeg op gehaald door opa Maas omdat hij daar een weekendje mocht gaan logeren. Sander en ik hadden allebei apart van elkaar vriendenweekend. Waar ik me bedacht mooi van alles nog te kunnen doen verliep deze dag totaal anders. Ik werd s ‘middags écht niet goed en heb de hele middag geslapen om bij te komen. Ik verwacht dat de vermoeidheid van het ziek zijn van Wout er bij mij nu uitkwam. Hij was er niet en ik had nu écht rust. Maargoed, beter nu, dan op vriendinnenweekend. Hier vertrokken we s ‘avonds naartoe. We maakten in de avond microfoons van wc rolletjes en hadden vervolgens een karaokeavond. Rete gezellig natuurlijk.

Zaterdag gingen we naar de efteling. We deden hier in de ochtend wat activiteiten en smiddag’s een vrije middag wat betreft attracties. Voor mij helaas niet want ik mocht niet in de attracties vanwege het zwanger zijn. Eenmaal thuis gingen we lekker met zijn alle gourmetten. Lekker kneuterig en leuk! Ik besloot niet mee op stap te gaan omdat ik behoorlijke last had van harde buiken na zo’n lange dag. Erg jammer maar soms moet je verstandig zijn zeggen ze dan. We hadden in het huisje een bad dus daar ben ik even lekker in gaan liggen na JAAAAAREN niet in bad gezeten te hebben.

Zondag was ik al vroeg wakker en ruimde ik het huisje alvast wat op. We gingen met zijn alle aan het ontbijt en konden toen nog even relaxen voordat de activiteit begon. We gingen uitgaanstasjes maken waar iemand een workshop over kwam geven. Erg leuk en erg handig! Savonds sloten we nog in Wilbertoord in het café af door met zijn allen te eten. Hierna was het mooi geweest en gingen we lekker naar huis.

Zo dat was me de week maar vooral het weekendje wel. Hoe was jullie week?

Liefs Kelly

( Insta; Kellyjanssenn_)

Hey sis,

Nou dat klinkt inderdaad als een heel gezellig weekend. Hier liep de week vrij moeizaam. Vie is nog steeds niet opgeknapt en er blijft steeds verhoging terug komen. Ze heeft de pokken echt zwaar te pakken, neem daar een verkoudheid en doorkomende tandjes bij en je hebt een doodziek kind en een weekplanning die totaal in de war geschopt word.

Maandag kwam mijn schoonmoeder in huis, ik had wat werk staan en zij paste die tijd op de kinderen. Jez hield ik thuis van school ivm de waterpokken en koorts. De twee jongste dames hebben de pokken tegelijk opgelopen en ze hebben er beide heel veel last van.

Dinsdag moest ik werken en paste in de ochtend mama op, ze had ook de zorg over Jax en Vic dus het was een drukke bedoeling met 4 kids, waarvan 2 nog steeds ziek.

Woensdag waren de meiden nog steeds niet fit. Vie lijkt alleen maar zieker te worden. Ze raakt flink verkouden en we zien dat er tandjes door komen. De afgelopen nachten waren een hel en ik besloot om dan ook thuis te blijven van de kleuravond die we eigenlijk op het werk hadden.

Donderdag ochtend moeten de dames verplicht even mee naar de winkel, ik moet tenslotte toch een keer boodschappen doen. Om 10 uur moest Jez naar het bureau voor controle. Meten, wegen en ogentest. Ze is inmiddels 1.03cm en 14 kilo. Voor de ogentest moeten we volgende week even terug, die liep niet helemaal lekker. Ook kreeg ze nog een vaccinatie en ze liet geen traantje rollen. Grote kanjer!!

Vrijdag moest ik weer werken en ’s avonds gingen we optijd het bed in gezien de nachten elke keer zo doorbroken zijn. Even proberen een beetje bij te tanken.

Zaterdag weer een dag gewerkt en bij thuiskomst stond er al lekker en pan macaroni klaar. Heerlijk om zo thuis te komen. Na het eten hebben we met de meiden een film gekeken. Foeksia de miniheks. Super leuk filmpje en daarna zijn ze naar bed gegaan.

Ik ging heel even in bad, ik had het steenkoud en daarna tikte ik een paar blogjes in het voren voor aankomende week. Tegen half 11 doken wij ons bedje in.

Eindelijk sinds een paar dagen konden we bijna de hele nacht door slapen, helaas was Vie gewoon haar normale tijd wakker wat dus betekende dat ze om 6 uur geen zin meer had om te slapen. Zat ik dan om 7 uur op zondagochtend beneden in dekamer met de kids. Sander ging zoals gewoonlijk mountainbiken en ik ben met de kids een stukje gaan wandelen. Koud maar zonnig. Vie wilde maar niet gaan slapen daarna maar was helemaal gesloopt. Op mijn buik op de bank viel ze in slaap. Na de lunch zette ik haar met Sander onder de douche. Ze had alweer verhoging. Met een flesje melk en een zetpil heb ik haar in bed gelegd waar ze uiteindelijk al haar slaap ingehaald heeft. We hadden ’s middags nog verjaardag van mijn schoonmoeder en ’s avonds gingen de meiden er alle drie optijd weer in. Konden wij nog even genieten van een rustig avondje.

Hopelijk knapt Vie deze week op en komen we weer een beetje in ons normale ritme.

Liefs Kim

(insta; expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.