Tips gezocht voor bij een tweede kindje..

Hallo allemaal!

Misschien een beetje een rare titel. Maar ja, ik ben op zoek naar tips voor bij een tweede kindje. Nou bedoel ik dit niet in de zin van tips in de opvoeding omdat dat natuurlijk heel persoonlijk is. Maar wel in de zin van producten.. Kan jij mij advies geven?

Ik lees al heel lang best wel wat blogs van moeders. Maar ik kan eigenlijk nooit echt iets vinden van musthaves hij een tweede. Ik heb wel al een beetje gegoogeld maar ik kom er gewoon niet echt helemaal lekker uit.

Ik twijfel dan over zoveel dingen omdat ik er geen ervaring mee heb. Zo twijfel ik bijvoorbeeld om een draagzak of een draagdoek te gaan aanschaffen. Dit omdat het mij persoonlijk gewoon handig lijkt je handen af en toe eens vrij te kunnen hebben aangezien er dalijk nog eentje rondloopt. Nou kun je denken daar heb je toch een box voor? Ja precies, die hebben we. Maar ik weet van Wout nog dat hij er ook écht dagen bij had zitten dat niks goed was alleen maar hangen bij mama. Nou is dat dus niet het meest ideale als je er dalijk 2 hebt want bij Wout had ik natuurlijk verder niemand om naar om te kijken. Dus dit zijn beetje de dingen die ik eigenlijk bedoel. Of zeg je nou ach mens, dat komt dalijk allemaal wel als de kleine er is en dan loopt dat vanzelf? Ik ben graag voorbereid en heb het liever alvast in huis dan dat ik uiteindelijk achter de feiten aan moet lopen.

Verder als een draagzak of een draagdoek ben ik eigenlijk niet gekomen dus nogmaals.. Kunnen jullie me helpen? Hebben jullie nog goede tips? Laat ze dan in een reactie hieronder in de comments achter zodat ik er wat mee kan doen!

Liep jij hier ook tegenaan toen je voor de tweede keer zwanger was of liet je het maar gewoon een beetje op je af komen?

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.