Hey sis #23 Herfstvakantie

Zussen Kim (31) en Kelly (25) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly, getrouwd met Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede zoontje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebroertjes. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey Sis,

Deze week was het natuurlijk herfst vakantie en ik had besloten om met dit mooie weer niet alleen maar binnen te gaan zitten kijken.

We begonnen maandag met een heerlijk rondje door het bos wandelen. Ik moest wat foto’s maken voor girlslabel voor een paar reviews die ik mocht schrijven en de bossen leek mij met dit weer de perfecte plek. De kids hebben zich mooi even kunnen uitkuren en die frisse neus was ook heerlijk.

Dinsdag moest ik gewoon mijn dagje werken en kwam mam in huis. De kids hebben wederom een heerlijk stukje gewandeld door de beweegtuin. Kunnen ze lekker klimmen en klauteren.

Woensdag hadden we een speeldate met de zussen. Onze kids konden zich prima vermaken in de speelboerderij Hullie in Uden en wij kletsten gezellig wat bij. Wat vonden de dames het geweldig. Niks liever dan de hele dag rond rennen, zelfs Vie kon daar goed uit de voeten met alle speeltoestellen.

Donderdag mochten alledrie de dames doorpasmodellen zijn voor Beebielove en Little Miss Juliette. Geweldig vonden ze het en we gingen terug naar huis met hele dik gevulde tassen. Echt verwend zijn ze.

Vrijdag en zaterdag waren voor mij weer gewoon werkdagen. De twee oudste dames gingen vrijdag avond met oma mee naar huis en bleven daar gezellig logeren. Zaterdag zijn ze gezellig gaan midget golfen. Ze hadden het zo naar hun zin gehad. Jez was helemaal gesloopt en ondertussen ook getackeld door de waterpokken. Vie is de sjaak en staat ook onder de vlekken.

Zondag ochtend sliepen de dames uit. Nog uitgeteld van het logeren en van het ziek zijn. Vie en Jez hebben de pokken flink te pakken. Veel erger dan dat Fay ze twee weken geleden had. Echt heel zielig en beide ook nog met koorts gepaard. Desondanks hebben we toch de verjaardag van Vie gevierd. Dat verliep gelukkig allemaal prima en het was mega gezellig. Helaas was Jez wel echt heel ziek en die heeft halve tijd bij Sander en mij gehangen. Tegen half 8 lag alles hier plat en maakte wij gauw de hut weer schoon. Rond half 9 lagen wij lekker met de beentjes omhoog op de bank.

Wat een fijne week was dit. Genoten van het nog steeds zo mooie weer en van het samenzijn met de meiden.

Hoe was jullie week?

Liefs Kim

Hey sis!

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ‘vakantieweek’. Wat vervelend voor Jez en Vie dat ze er zoveel last van hebben. Jez zat inderdaad ook écht goed onder de blaasjes zag ik. Zó zielig! Hier begon de week heel fijn en verliep vervolgens ook met een zieke dreumes helaas.

Maandag ging ik bij mijn schoonzus op bezoek in Oss. Ik ging haar nieuwe huisje bekijken en even gezellig bij kletsen. Ze zit daar écht heel leuk gesetteld en nog in een rustige buurt ook nog. Nooit bedacht dat dat in Oss ook gewoon zo zou zijn aangezien ik daar eigenlijk niet heel veel ken haha.

Dinsdag kwam mijn schoonvader hier. Hij kwam helpen in de tuin. Sander heeft het de laatste maanden zo druk gehad met werken en zijn eigen bedrijf dat hij daar niet aan toe kwam en ik het gewoonweg alleen écht niet kan nu in mijn zwangerschap. Super fijn dat mijn schoonvader dit wou doen. Wout hielp hem lekker mee en ze maaiden samen het gras ook nog. Zo’n leuk gezicht Opa achter de maaier en Wout er bovenop. Het plezier spatte van zijn gezicht! Helaas moest ik hem s ‘avonds wel met 39.2 koorts in bed leggen. Dat was dan weer iets minder.

Woensdag hadden we die leuke playdate bij Hullie. Wij komen hier wel wat vaker omdat we hier voor Wout een abonnement hebben afgesloten. Super ideaal. Hij kan zijn eigen even uitleven en mama kan rustig zitten haha. De kids hebben zich zo fijn en lief vermaakt ook! En wij hebben weer even lekker bij kunnen kletsen met de zussen.

Donderdag bracht ik Wout toch naar de opvang. Zijn koorts was weg alleen snotterde en hoestte hij nog wel. Gewoon een vervelende verkoudheid. Rond half 12 belde de leidster van Wout dat hij steeds zieker werd en hij nu toch wel weer koorts gekregen had. Of ik hem toch daar wou laten om zijn slaapje te doen of dat ik hem liever op haalde. Natuurlijk haal ik mijn zieke dreumes naar huis. Ik ben tenslotte gewoon thuis dus waarom niet. Ik bracht hem met een zetpil toegediend naar bed maar helaas kwam hij er toch nog met koorts uit. Hij sliep ook niet heel lang door het vele hoesten. Zo gingen we dan ook een helse nacht in en heb ik 2 uur lang bij hem in bed gelegen om hem te kunnen troosten als hij weer hoestend en in paniek wakker werd. Zó zielig!

Vrijdag was ik dan ook behoorlijk gesloopt. Wout was nog steeds goed ziek en deed niks als hoesten, bij mama hangen, huilen en slapen. In de middag kwam er een vriendin op bezoek zodat Wout gewoon lekker thuis kon zijn. Heel fijn dat ze naar mij toe kwam. Even gezellig bij gekletst. S ‘avonds bestelde we eten omdat ik simpelweg mijn handen amper vrij had doordat Wout aan me vast gekleefd zat en ik gewoon écht lichamelijk gesloopt was. Ik had zelf ook echt overal pijn. Sander had s ‘avonds een vergadering dus dook ik om kwart over 8 mijn bed al in om mijn lichaam te laten rusten. In bed werkte ik nog even aan mijn blog en publiceerde ik mijn nieuwe blognaam.

Zaterdag startte we rustig op en gingen we even na Wout zijn slaapje met zijn drieën de bossen in. Even een frisse neus halen en daar knapte Wout maar ook ik écht van op. We aten lekker met zijn drieën, want eindelijk kwam er weer wat eetlust bij Wout en daarna kwam de oppas en hadden wij nog een feest. We waren niet heel lang weg omdat ik gewoon echt moe en gesloopt was maar toch even wou gaan.

Zondag kwam Wout voor de eerste keer zelf zijn bed uit. Ik werd wakker van de muziek van de loopauto en besefte dat hij wel uit zijn bed moest zijn wou die dit aan kunnen zetten. En ja hoor, Sander ging kijken en meneer was vrolijk aan het rondcrossen op zijn kamer haha. In de middag probeerde we hem wat eerder in bed te leggen zodat we mooi op tijd naar de verjaardag van Vie toe konden. Helaas kwam meneer steeds zijn bed uit en werd dit wat later dan gepland. We waren er uiteindelijk rond half 4 dus opzich nog een prima tijd. We aten bij jullie gezellig wat mee en sloten zoals gewoonlijk weer als laatste bij jullie af haha. Wij zijn echt slecht in gaan als het gezellig is wat dat betreft!

Al met al wel hele fijne momenten maar ook wat mindere deze week. Hopelijk komt Wout deze week van zijn verkoudheid af en kunnen we nog een paar keer op pad om leuke foto’s te maken. Zo ontspannend vind ik dat en meteen een frisse neus en beweging. Win-win zullen we maar zeggen!

Tot volgende week sis!

Liefs Kelly

( Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.