Huisjeboompjebroertjes!

Hallo allemaal!

Een tijdje geleden postte ik op instagram al een keer dat ik mijn blognaam eigenlijk wou veranderen. Ik wist niet goed wat ik ermee wou en hoe ik het wou. Dit omdat ik ook wel eens over dingen buiten het moederschap blog. Maar omdat mijn blog ontstaan is doordat ik mama werd, vond ik het ook wel weer iets om daar toch aan vast te houden.

Huisjeboompjebaby is niet meer

Nou was mijn naam sowieso in de link al huisjeboompjebaby2017 omdat dit toen niet anders ging. En aangezien ik in 2017 onder die naam verder ging werd het met die cijfers erbij. De naam huisjeboompjebaby kwam natuurlijk doordat ik toen zwanger was van Wout en er een baby op komst was dus ik in de baby periode zou zitten. Nou dat Wout ondertussen al een dreumes is, liep ik steeds vaker tegen het feit dat ik niet meer tevreden was over de naam. Ja, er is alsnog een baby op komst, maar ook deze zal de baby fase ontgroeien en kom ik weer bij hetzelfde probleem uit.

Huisjeboompjebroertjes

En toen kwam daar mijn zus met dé oplossing. Waar ik eerst eigenlijk wou gaan voor boysmom maar deze al in gebruik was. Kwam zij met de naam huisjeboompjebroertjes. Perfect voor mij al zeg ik het zelf. Toch nog dicht bij mijn oude naam, maar wel die baby fase weg. En aangezien wij 2 zoons krijgen is de vervanging broertjes hier perfect op zijn plaats!

Dit zal een naam zijn waarop ik niet uitgekeken raak omdat hij hoe dan ook altijd zal kloppen. Verder ben ik wel heel benieuwd wat jullie van de naamsverandering vinden? Ik ben er in ieder geval heel blij mee, en hoop dat jullie ook met de nieuwe naam mijn blog nog fijn zullen lezen en makkelijk terug kunnen vinden.

Het logo..

Yep, het laatste ding wat ik het allerlastigste vind. Dat logo. Op instagram maakte ik al een polletje aan waar er tot nu toe 1 heel hoog scoort ten opzichte van de rest. Toch ga ik ze hier ook nog even posten en vraag ik om jullie hulp. Welk nummer vind jij nou het allerleukste?

Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3
Nummer 4
Nummer 5

Laat je me weten in de reacties wat je van de naamsverandering vind én welk logo jij het mooiste vind? Ik ben benieuwd naar jullie keuzes!

20180716_195634191337489.jpg

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.