5 December struggles..

Hallo allemaal!

Misschien is het voor de een veel te vroeg om er aan te denken, en de ander is er al maanden mee bezig. Juist ja, 5 December. Ik wil er nu rustig aan mee gaan beginnen rond te gaan kijken voor leuke cadeautjes voor onze kleine man. Aangezien we hele drukke maanden en het verschiet hebben en ik in December ook alweer uitgeteld ben voor ons tweede wondertje, wil ik niet dat er uiteindelijk te weinig aandacht aan besteed kan worden en ons huisje voorbij gereden word. Ondanks dat Wout nog maar 1,5 jaar is vind ik het wel leuk om toch wat kleins te doen.

Maar dan komt de grote vraag… Wat ga je zo’n kindje nou geven? Ik vind het persoonlijk écht heel erg lastig omdat Wout al ontzettend veel speelgoed heeft. Ik heb wel al wat ideetjes maar ben dus eigenlijk op zoek naar leuke cadeautips en het liefst ook nog een beetje voor een leuk budget. Dit omdat alles maar tijdelijk écht ‘interessant’ is.

Ook ben ik op zoek naar iets wat vooral voor binnen is. We gaan dalijk namelijk de koude maanden weer in dus zal ons mannetje ook weer heel veel binnen spelen omdat het buiten gewoon te koud is de hele dag.

Ik zal mijn eigen cadeau ideetjes even op een rijtje zetten en wellicht weten jullie nog wel iets leuks om aan te vullen?

 • Een kinder dvd van bijvoorbeeld: Brandweerman Sam, De leeuwenwacht, thomas de trein, Cars, Pieter konijn.
 • Toet toet Auto’s. Hier heeft hij al een paar complete banen van dus losse autootjes zijn altijd leuk.
 • Fisher price Leer robot.
 • Houten kinder puzzels.

En heel veel verder kom ik eigenlijk tot nu toe niet. En voor onszelf zouden dit absoluut meer als voldoende cadeautjes zijn. Alleen hebben we ook nog opa’s en oma’s die de kindjes willen verwennen en ik daar dus ook nog wat leuke ideetjes voor nodig heb.

Dus weet jij nog leuke cadeautjes voor een jongetje van 1.5 jaar? Let me know please!

20180716_195634191337489.jpg

2 Comments

 1. Hoi hoi,
  Ik weet niet of Wout van boekjes houdt en wat het budget is maar mereaders vind ik ook erg leuk! Je hebt er verschillende van en als ze dan op een knopje drukken wordt het verhaaltje vertelt. Noa vind dit altijd 1 groot feest en heeft dan de grootste lach op haar gezicht!
  Groetjes😄

  Like

  1. Ik heb hem even op gezocht op google. Ziet er inderdaad leuk uit! Ik kan alleen niet echt duidelijkheid vinden of er ook beeldmateriaal bij zit of alleen verhaal? Kan jij mij dit vertellen.. Als er geen beeld bij zit ben ik bang dat Wout er heel snel op uitgekeken is..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.