Hey sis #22 Buiten leven!

Zussen Kim (31) en Kelly (25) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly, getrouwd met Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede zoontje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis!

Wat een week weer! Het zonnetje scheen, ik had wat dingen op de planning staan en ondernam spontane activiteiten met Wout. Afgelopen maandag hadden we een rustig dagje. Ik rommelde wat aan in huis en deed verder eigenlijk niet echt heel veel actiefs, gewoon omdat het een keer kon.

Dinsdag had ik eigenlijk niet zo heel veel om handen thuis en voelde ik me goed genoeg om erop uit te gaan met Wout. Ik belde Jaimy of ze zin had om mee te gaan met de kids in Malden naar Prett in. Hier kunnen de mannen lekker hun ei kwijt en kunnen wij gewoon rustig zitten. Ideaal zo’n ‘krijspaleis’. Nadat de kids de pijp leeg hadden gingen we weer op huis aan. Wout kon er s’ avonds lekker vroeg in die was helemaal gesloopt! Rustig avondje voor mij want Sander was er ook niet. Heerlijk bankhangen!

Woensdag was weer een rustig dagje ik speelde lekker thuis met Wout en deed weer even een stapje terug aangezien ik dinsdag toch wel vermoeiend vond. De dag was eigenlijk ook al heel snel voorbij. Ik deed wat boodschappen maar meer ook niet. Saai he..

Donderdag gaat Wout altijd naar de opvang. Ook gewoon nu ik thuis zit. Ideaal om voor mezelf een dagje alles rustig te kunnen doen zonder dat Wout er de hele tijd bij is. Ik ging nadat ik Wout weg gebracht had even een bakkie ( of 2 ) bij jou doen! Gezellig even bijkletsen. Nadat ik bij jou vertrok moest ik nog even langs het werk voor een gesprek met mijn baas. Fijn gesprek en weer het een en ander duidelijk. S’avonds haalde Sander bij jullie het speelhuisje op wat wij mochten overnemen voor Wout. De mannen bouwden hem hier op terwijl ik lekker rustig toe keek. Mag jij raden wat wij vrijdag deden..

Juist, Wout was helemaal in zijn elementje met zijn speelhuisje. Wij hebben dan ook de hele ochtend buiten gezeten. Totdat oma, Jez en Vie op bezoek kwamen. Toen gingen we naar binnen omdat het buiten erg vochtig is en Vie dan helemaal nat zou worden. De kids speelden nog even binnen en daarna wou Wout weer naar buiten. Daarna gingen we nog even bij een vriendin op bezoek wat erg gezellig was. Toen we thuiskwamen was ondertussen Sander ook bijna thuis en hadden we samen weekend! Lekker speeltijd met papa! Samen ravotten in het speelhuisje en heel veel knuffelen.

Zaterdag speelde Wout in de ochtend weer de hele tijd buiten waar ik uiteraard ook automatisch te vinden ben. Ik maakte wat mooie foto’s en genoot van zijn enthousiasme. Smiddag’s na zijn slaapje fietsten we even naar Ter stal om een nieuwe broek voor Sander te halen. Daarna fietsten we door naar Wanroij naar Jaimy en Rudy waar Wout lekker kon spelen met zijn grote vriend Jax. Rond half 6 fietsten we weer naar huis, aten we wat, speelden nog even en hadden toen een rustig avondje samen.

Zondagochtend was Wout er weer lekker op tijd bij en gingen we wederom naar buiten. Hij was al graag buiten maar nu hij zijn speelhuisje heeft is hij er niet meer weg te slaan. Jij kwam nog even met de meiden gezellig op bezoek. Daarna aten we nog even lekker iets met zijn drieen en ging Wout naar bed en keken Sander en ik een filmpje. Na de film deed ik mijn ogen ook even dicht omdat ik ineens súper moe werd en we bezoek krijgen smiddag’s. Even de batterijtjes opladen! We hadden een super gezellige middag met vrienden en aten met zijn alle chinees. Om kwart voor 8 gingen zij weer op huis aan en legden wij Wout helemaal gesloopt van het spelen in bed. We ploften zelf ook lekker de bank op waar ik deze blog nog even in elkaar zet. En dan dalijk écht rust en nog even een filmpje ofzo kijken. Morgen weer een nieuwe week!

Hoe was jullie week?

Liefs Kelly

( Insta; Kellyjanssenn_ )

Hey Sis,

Jullie hebben flink genoten van het weer en jullie nieuwe speel toestel, met name Wout. Fijn dat hij er nu al zoveel plezier van heeft.

Ik begon de week rustig op Maandag, ik bracht de meiden op tijd naar school, daarna deed ik wat in de huishouding en had ik tussendoor nog wat te werken staan. ‘S avonds stond er ook nog wat werk en daarna zijn we optijd ons bedje ingedoken.

Dinsdag had ik een lange dag op het werk. Van 9.00 tot 19.30, thuis keek ik 2 afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden terug en daarna zijn we gaan douchen en naar bed gegaan.

Woensdag kwam er een vriendin langs om haar haar te laten knippen en we hebben gelijk weer even bijgekletst met een lekker bakkie koffie. Ze lunchte nog even mee en daarna kwam Jez thuis. Die had geluk en mocht met haar vriendje Sam mee gaan zwemmen in het golfbad Oss. Heerlijk genoten die twee samen. Om twee uur haalde we Fay op en uiteindelijk gingen Fay en Jez spelen bij Eefke en Suze. Ik zag toen mijn kans schoon om wat blogjes te tikken en wat huishoudelijk werk te doen. 4 uur haalde ik de meiden weer op en brachten we Fay meteen door naar dansles. ‘S avonds ben ikzelf nog gaan sporten met Leonie en daarna de avond heerlijk afgesloten met een avondje sauna.

Donderdag kwam jij gezellig even op de koffie en kletsten we de hele ochtend aan één stuk door. De tijd vloog om. Om half 12 ben ik naar de Peuterspeelzaal gegaan omdat we een afscheidsfeestje hadden voor een juf van Jez die met pensioen gaat. Gezellig even met wat andere moeders gekletst terwijl we koffie dronken en broodjes aten. ‘S middags wilde Jez spontaan weer eens een dutje doen en gingen we om 4 uur dus pas op pad voor de boodschappen. Bij thuiskomst speelden we nog even heerlijk buiten en na het etenhaalden Sander het speelhuisje op. Ik deed de kids in bad en daarna gingen wij nog even de bank op.

Vrijdag moest ik weer werken en na het eten brachten we de meiden naar bed en wij een avondje op de bank. Ik bestelde de verjaardagstaart voor Vie bij TaartenvanKris. Ben zo benieuwd hoe ze gaan worden.

Zaterdag ochtend ging ik wederom weer naar het werk en om 4 uur was de dag klaar. Ik reed naar huis waar Sander stond te buurten met de buren. We hebben geloof ik uiteindelijk nog zo’n uur op de inrit staan kletsen en daarna gingen we aan de kook. We atenquiche en in de tijd dat hij moest garen in de oven zijn wij gauw gaan douchen. Daarna aten we en zaten we uiteindelijk al vroeg op de bank. Ik was kapot. De meiden kregen nog wat lekkers en Vie ging alvast naar bed. Half 9 gingen ook de dames naar boven en wij nog even op de bank. Bij de eerste twee minuten van de film die opstond waren mijn luiken al gevallen! Ik sliep tot einde film en daarna zijn we verhuisd naar ons bedje.

Zondag ochtend was Sander al vroeg mountainbiken en ging ik na het ontbijt met de meiden richting jullie. Gezellig alweer een bakkie doen. Om 12 uur aten wij en ging Vie naar bedje. 2 uur reden wij naar Lithoijen waar we familiedag hadden en daar speelden de kindjes gezellig met al het andere grut wat daar rond liep. Er stond een heel taarten buffet en ook de tafels waren rijkelijk gevuld met lekkers. Om 5 uur aten we heerlijke broodjes hamburger en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Thuis nog even de kids onder de douche gezet en daarna naar bed. Compleet gesloopt sliep het allemaal binnen een KWARTIER! Wij doken nog even op de bank om ook de avond optijd af te sluiten.

Aankomende week word ons kleine meisje gewoon alweer een jaar! In samenwerking met Kaya sieraden mag ik een suprisebag weg geven twv €50. Wil jij dit graag winnen? Kijk dan snel op mijn facebookpagina of op instagram wat je moet doen om kans te maken. Op 18 Oktober word de winnaar bekend gemaakt.

Liefs Kim

(insta; expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.