Hoera! Wout krijgt een….

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik jullie vertellen over het geslacht van ons aankomend wondertje! Op de dag van onze bruiloft hebben wij namelijk het geslacht onthuld. Voor onszelf, maar ook voor de daggasten. Hoe dit is gegaan ga ik jullie nu vertellen.

We hadden voor deze dag een grote ballon besteld met daarin de kleur van het geslacht van de baby. Super spannend, maar ook heel leuk. We hadden precies gepland dat de ballon s’ochtends al geleverd zou worden als wij er niet zouden zijn. Wat eigenlijk de planning die dag was, was dat we na het aansnijden van de taart de foto’s met de daggasten zouden gaan maken en daarna de ballon kapot zouden prikken om het geslacht van de baby te onthullen. Maar.. na het aansnijden van de taart begon het toch al wat te kriebelen. We besloten toen ook de planning om te gooien en de ballon vóór de foto’s kapot te prikken.

Nadat alles klaarstond telde we met zijn alle af van 10 naar 1. En pats, daar ging de ballon. EEN JONGEN!! riep ik heel blij en enthousiast, had ik het toch goed gezien op de echo zei ik er nog bij. En toen zag ik tot mijn grote verbazing ook allemaal roze snippers. Vol verbazing keken Sander en ik elkaar aan en we snapten er écht niks meer van. Ik werd zelfs een beetje geïrriteerd omdat ik een ballon besteld had en ik nu nog steeds niet wist wat het geslacht was. Hoezo doen ze er roze en blauwe snippers in? Is het nou zo moeilijk een goede ballon te maken zei ik nog. Ik graaide nog een keer in de ballon of er niet ergens een briefje verstopt zat met een grap of iets dergelijks. Maar niks.. Ik raakte steeds meer boos en geïrriteerd. Ik baalde van het feit dat ik een ballon gekocht had en ik gewoon kei voor de gek werd gehouden door de leverancier. En het schoot me toen ook te binnen dat ik de envelop met de echo niet bij had dus ook niet kon checken wat het geslacht van ons kindje was.

En toen ineens zag ik mijn zus en mijn schoonbroer naar elkaar seinen en lachen. Ik besefte dat er iets niet helemaal in de haak was. Ze besloten toen te vertellen wat er gebeurd was. Ze hadden namelijk onze ballon onderschept en een grap met ons uitgehaald. Wat ze niet aan hadden zien komen was dat wij onze planning om zouden gaan gooien dus moesten we wel nog even op de goede ballon wachten want die was er nog niet. Toen ik dit eenmaal wist kon ik er wel echt om lachen. Ik vond het een goede grap van ze. Wij hadden dit zelf ook nog wel kunnen doen bij onze broers en zussen, vandaar dat zij dit bij ons ook wel durfden te doen.

En toen kwam daar het moment dat de echte ballon geleverd werd. Weer werd het heel spannend en telden we af van 10 tot 1. We prikten de ballon weer kapot en dit keer zat er wél de juiste kleur in. Hoera, Wout krijgt een broertje!

Wij krijgen er nog een zoontje bij! Super blij en enthousiast. Wat is dit leuk 2 jongens! Ik had vroeger nooit verwacht dat ik een ‘boysmom’ zou worden. Ik vind het fantastisch een mannen huishouden te hebben. Ik geniet nu ook zo intens van Wout en zijn lompheid haha.

En nee, ik zeg absoluut niet dat ik niet blij was geweest met een meisje want dat had ik net zo fantastisch gevonden. Mij maakt het écht oprecht niet uit wat ik zou krijgen. Ik ben super blij en trots dat mijn lichaam überhaupt sterk genoeg is zo’n bijzonder wonder te verrichten. En überhaupt dat het ons gegeven is kindjes te mogen krijgen.

Maargoed dat spreekt denk ik allemaal wel voor zich. Voor nu zijn wij lekker aan het nagenieten van onze fantastische trouwdag en gaan wij dat nog heel lang doen in onze blauwe bubbel!

Zou jij het kunnen waarderen als jou broers en zussen je voor de gek zouden houden op deze manier?

20180716_195634191337489.jpg

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.