Hey sis #21 Daar zijn we weer!

Zussen Kim (31) en Kelly (25) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly, getrouwd met Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede zoontje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis,

Wat een weekend hé, vorige week. Beide zwaar de puf niet na jullie bruiloft om te bloggen. Was me het feestje wel hoor, rete gezellig! Maar nu hebben jullie inmiddels alweer een week gehad om alles een beetje te laten bezinken. Kun je al een beetje wennenaan je nieuwe achternaam? Fam Maas, klinkt goed he! haha. Maar even tot de orde.

Deze week begon voor mij met een vergadering/training op het werk. Jij paste hierbij een uurje op Vie in de ochtend, uiteindelijk ook op Jez die ’s ochtends tot 3x toe moest overgeven van het hoesten en ik haar dus niet naar de peuterspeelzaal liet gaan. Gelukkig werd je na een uurtje verlost door mijn schoonmoeder en kon jij je weer focussen op het opruimen van de bruiloft.

Dinsdag was mijn werkdag as usual.

Woensdag en Donderdag was ik thuis met de meiden. Woensdag middag deden we een bakkie leut bij mijn vriendinnetje en konden de kids even heerlijk samen spelen. ‘S avonds was de planning om te gaan sporten maar bij nader inzien dit toch niet gedaan! Loser haha. Donderdag stond in het teken van poetsen en opruimen en vroeg het bed in. En als klap op de vuurpijl begon Vie vandaag ineens zelf wat stapjes te zetten. Iedere keer zo’n 4a5 stapjes en dan liet ze haar eigen weer vallen. Maar zo trots op ons kleine draakje.

Vrijdag was weer een werkdag en paste ons mam op de kids. We eten dan meestal voor het gemak frietjes omdat het anders zo laat word voor de meiden, alleen was ik even vergeten om nieuwe snacks en frietsaus te halen dus dat werd en karige maaltijd haha.

Zaterdag werkte ik alweer, en na het werk ben ik gelijk in Boekel even boodschappen gaan halen. Eens een keer een andere supermarkt met andere producten. Bij thuiskomst zaten jullie aan tafel, gezellig even aan gefietst. En alsof jullie het geroken hadden, ofja jij, want Sander kan niet ruiken, precies rond etenstijd. En laten we nou net een joekel van een pan soep gemaakt hebben. Dat ging er wel in, heerlijk met wat stokbrood en smeersels. Zoals altijd vlogen de sarcastische grappen over en weer, maar dat maakt het zo onwijs gezellig met jullie. De kids gingen na het eten nog even buiten spelen en niet veel later gingen onze meiden in bad en jullie weer richting huis. EN TOEN…………………. was het haasten geblazen want ik zou eigenlijk om half 8 de oppas gaan halen en daar was ik uit eindelijk een half uur later dan gepland! Wij hadden nog een verjaardag voor de boeg en gingen met een paar man ‘escape roomen’ bij Fitland Mill. Daarna bleven we nog even borrelen en rond twaalven waren wij weer thuis.

Zondag had ik weer een casting dag staan met de twee oudste dames in Oosterhout bij Ko&Flo van het kledingmerk B.nosy. Daar hadden we al optijd een afspraak staan dus rond half 2 waren we al weer thuis. Sander had de lunch al klaar staan en daarna brachtik Vie naar bed en vervolgens ging ik nog naar een babyshower van een vriendin. Rond half 5 was ik weer thuis en aten we lekker broodje hamburger. Daarna gingen de meiden naar boven, wassen etc en naar bed en ik dook nog even in een heerlijk warm badje.

Hoe was jullie eerste week als Man en Vrouw?

Liefs Kim

( Insta; Expeditie-mama)

Hey sis!

Ooooh deze hey sis komt later online als onze planning normaal. Wij hebben zo’n drukke week gehad dat wij gisterenavond allebei om 21.00 uur al helemaal uitgeteld in bed lagen. Ik heb zelfs niet aan de heysis gedacht slecht he! Maar we zijn weer boven water en gaan meteen aan de slag!

Het is echt nagenieten geblazen van de bruiloft maar man oh man wat een opruimwerk heb ik gehad. De héle week ben ik bezig geweest met doeken, tafelkleden/rokken etc. Uit te wassen. Verder was het hier binnen ook meteen een grote puinzooi omdat je vervolgens aan niks anders toekomt.

Maandag ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan toen mijn vriendinnen naar huis waren. De hele dag ruimde ik op, zorgde dat de wasjes bleven draaien en werkte een grote krat bomvol afwas weg. Er kwam smiddags nog even een vriendin een taartje eten van de bruiloft, later kwam Jaimy nog met de kids en savonds de mannen die de tent me afgebroken hadden. Kwam ik er toch nog mooi vanaf. Voor savonds bestelde ik een schaal sushi voor mij en Sander om even lekker wat tijd samen te hebben aangezien we dat nog niet gehad hadden na de bruiloft.

Dinsdag stond weer in het teken van alles opruimen en wassen. Ik deed boodschappen en ook hier was de dag toen alweer voorbij.

Woensdag bracht ik tussen alle wasjes door mijn jurk en Sanders pak weg om schoon te laten maken. Ik kwam binnen bij de bruidszaak en ze begon zo hard te lachen. Ze had nog nóóit zo’n vieze jurk gezien haha. Tja bij een tentfeestje word een jurk nou eenmaal best zwart aan de onderkant.. Maargoed we gaan zien of ze hem schoon krijgt. De tijd zal het uitwijzen.

Donderdag ging Wout zoals altijd weer gewoon naar de opvang. Ik zag mijn kans schoon om boven eens goed aan te pakken. Alles gepoetst. Kastje van Wout uitgezocht naar winterkastje. En ik zocht zijn speelgoed een keer helemaal goed uit. Smiddags moest ik naar de fysiotherapeut voor mijn rug die helemaal los gemasseerd werd. Daarna fietste ik door naar Anouk. Even een theetje drinken en een bedankje afgooien wat pap zou wegbrengen voor me. Daarna wipte ik snel bij jou binnen om je vest terug te brengen en haalde ik Wout op. Savonds deden we het even helemaal op standje zen en keken we samen expeditie robinson. Daarna snel het bed in!

Vrijdag bracht ik mijn auto weg omdat deze gekeurd moest worden ik liep toen naar jullie waar mama was. Wout speelde met de meiden en ik kletste gezellig met mama bij. Ik kon even geen was meer zien. Er lijkt echt geen einde aan te komen dus neemt mama ook wat zakken was mee. Hoe lief!? Savonds had Sander een vergadering en plofte ik weer de bank op. Ik merk aan mijn lichaam dat ik een stap terug moet doen en doe dat dus ook. Even helemaal niks.

Zaterdag ging ik bij Niko en Elfie in hun nieuwe huis kijken met vrienden en fietsten we in de middag naar opa toe om zijn nieuwe vloer te gaan bekijken. We wipten daarna bij jullie binnen waar we gezellig mee aten. Die spontane momenten zijn altijd de fijnste! Savonds had ik nog een verjaardag en housewarming van een vriendin en kwam pas om kwart over 2 thuis snachts. Gelukkig was het een zit feestje haha.

Zondags mocht ik lekker uitslapen en kwam ik beneden waar Sander en wout al druk pannekoeken aan het bakken waren! Zo schattig haha. We aten lekker samen en poetsten toen beneden alles en ik waste de hoezen van de bank uit. Een klusje waar ik al veel te lang tegen aan hik. Maar het is klaar! Smiddags hadden we een familie etentje met de familie van Sander. Die was hier thuis dus fijn want kon Wout gewoon naar bedje toe. Toen iedereen weg was dronken Sander en ik samen nog wat en had ik zo’n last van vermoeidheid en mijn rug dat we om 21.00 dus in bed lagen en vrijwel meteen sliepen. Vandaag dus écht even helemaal niks op de planning qua werkzaamheden. Het was echt teveel deze week maar we zijn weer bij!

Tot volgende week!

Liefs Kelly

( Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.