Zwangerschapsupdate maand 6!

Hallo allemaal!

Terwijl ik dit typ zit ik alweer in maand 6 van de zwangerschap. Een maand die extra snel voorbij lijkt te gaan door alle veranderingen en drukte om ons heen. We zijn namelijk volop bezig onze bruiloft te plannen en hoewel we alles geregeld hebben, heb je altijd nog wat laatste puntjes die op de i gezet moeten worden. Dit kost stiekem allemaal erg veel tijd en laat de tijd dan ook vliegen!

Ik ga jullie weer even op de hoogte brengen naar hoe het deze maand gaat en of er veranderingen zijn rondom de zwangerschap.

week 27

Ons kleine wondertje groeit ondertussen vrolijk verder. Mijn buik groeit goed en ik voel me redelijk als ik me gedeisd hou. Er zijn in deze maand ook weer wat dingen gebeurd waar ik alleen minder blij mee ben. Ik zal het even op een rijtje zetten.

Veranderingen

Ik ben in plaats van 3 hele dagen 3 halve dagen gaan werken. Dit omdat het gewoonweg lichamelijk niet gaat. Mijn rug laat me dit keer nog veel eerder in de steek als dat bij Wout het geval al was. Hier baal ik ontzettend van, maar voor nu kunnen we er alleen maar aan toe geven. Ik moet zeggen dat het nu wel iets beter gaat nu ik halve dagen werk als ik me maar rustig houd.

Verder ben ik wel nog steeds iedere keer heel moe. Er zitten dagen bij dat ik me heel goed voel waardoor ik meteen ook weer lomp gezegd op mijn bek ga. Ik meen dan meteen weer van alles aan te kunnen pakken waardoor ik daarna meteen weer bekaf ben. Maargoed, iedere keer leer ik er weer van. Ik weet nu een beetje wat mijn lichaam wel en niet aan kan momenteel dus probeer daar ook naar te handelen.

Vergelijkingen zwangerschap Wout

Jij bent een stuk rustiger in mijn buik tot nu toe. Waar je met de echo een stuk drukker was, ben je dat nu niet meer. Wout liet mijn buik al de gekste bewegingen maken maar jij blijft lekker rustig daarbinnen. Ik voel je heus wel hoor, maar gewoon veel rustiger.

Eetlust. Oooh ik kan nog steeds zo ontzettend eten. En ja, dan nog steeds het liefste chocola of iets dergelijks. Niet echt heel goed ik weet het. Maar ach, nog genoeg tijd om te sporten in ons leven haha.

 

 

 

En dan was hem dat weer voor deze keer. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden.

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.