The big day!

Vandaag is het zover de dag met voor ons zóveel betekenissen! Hier hebben we ondertussen al heel lang naartoe geleefd. Eigenlijk kan je wel zeggen precies 2 jaar.. Maar goed dat gaan jullie allemaal lezen.

Op het moment dat jullie deze blog lezen zijn wij al volop bezig voor de grote dag maar eerst neem ik jullie even mee naar wat herinneringen en wat juist deze datum zo speciaal maakt. We hebben namelijk niet zomaar gekozen voor deze datum.

Als allereerst is deze datum de datum van mijn verjaardag. Vandaag word ik een halve Sarah hoe ze dat zo mooi zeggen. Oftewel ik word alweer 25 jaar. En nee, ik heb er geen moeite mee om ouder te worden zoals sommige dat wel zo beleven. Het is maar een getal.

Verder is 29 september onze ‘verkeringsdatum’. Vandaag zijn wij precies 10 jaar samen. 10 jaar een relatie vonden wij genoeg reden om ons in de echt te verbinden en écht ook op papier qua namen gelijk te zijn met ons hele gezinnetje.

Nu je weet dat wij  vandaag 10 jaar samen zijn, kan ik vertellen dat we vandaag ook precies 2 jaar verloofd zijn. ( ja nu nog verloofd want het ja woord is pas na de middag en dan is deze blog al online!)

Verder zijn wij ook samen gaan wonen en wonen wij  nu alweer precies 5 jaar bij elkaar.

Na al deze dingen met elkaar ‘overleefd’ te hebben (grapje natuurlijk), gaan we vandaag dan echt samen als familie Maas door het leven. Ik kan niet wachten!

We hebben natuurlijk een super bijzondere dag in het vooruitzicht met wat kleine hoogtepuntjes. Wout kan namelijk zelf onze ringen komen brengen met mijn petekindje samen. Dit is een wens wat we heel graag wouden. Ons kindje die dat zou kunnen doen.  Verder word vandaag ook het geslacht van onze baby bekend gemaakt. Ja ook voor ons is het nog steeds een verassing! Stiekem ben ik super trots dat we gewoon écht niet gekeken hebben en we nu allemaal voor een grote verassing staan. Ook dit is weer iets wat wij samen met Wout bekend kunnen gaan maken. Ik kan niet wachten!

Natuurlijk zal heel deze dag voor ons een groot feest zijn en gaan we genieten als een malle! Als mijn rug vandaag ook een beetje toelaat om feest te vieren ben ik een gelukkig mens!

Voor nu sluit ik deze blog af en hoop ik dat jullie het leuk vonden hem te lezen. Binnenkort zal ik jullie wat meer vertellen over hoe we het gehad hebben en misschien zelfs wel met wat foto’s.

Hebben jullie ook een datum die voor jullie zo bijzonder is? Laat het me weten in de reacties hieronder!

20180716_195634191337489.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.