Mijn vrijgezellenfeest!

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik jullie vertellen hoe mijn vrijgezellenfeest geweest is.
Wat hebben we gedaan en hoe heb ik het gehad? Lees vooral mee als je nieuwsgierig bent geworden.

S’ochtends had ik de ochtend nog even lekker voor mezelf. Ik regelde nog snel wat dingen die gedaan moesten worden en maakte mezelf toen klaar voor de dag. Ik zwaaide de jongens uit die met Sander op vrijgezellenfeest gingen en gooide toen even wat make-up op mijn gezicht en maakte mezelf enigszins toonbaar. Om 13.30 uur werd ik opgehaald voor mijn dag. En ja, ik was best wel nerveus want vond het stiekem toch wel spannend wat we gingen doen.

Om iets over half 2 stonden mijn beste vriendinnen voor de deur om mij op te halen. We reden richting Vinkel waar een verassing op mij stond te wachten. Toen ze vertelde dat we richting Vinkel gingen dacht ik dat we bij mijn schoonouders zouden gaan verzamelen. Dit had namelijk zomaar gekund wist ik veel haha. Maar nee, we gingen naar mensen thuis waar een paard en wagen op ons stond te wachten. We gingen met de huifkar een rondje rijden door Vinkel heen.

De dames hadden van alles lekkers meegenomen voor onderweg zodat we mooi wat weg te snoepen hadden tijdens het kletsen en ouwehoeren. We maakten een tussenstop waar iedereen even kon plassen en waar we nog varkens konden kijken haha.

Ook had de organisatie nog 2 spelletjes voorbereid. We begonnen met formulieren die iedereen in moest vullen. Hierop stonden allemaal vragen over mij om erachter te komen wie mij als beste kent. Je snapt natuurlijk wel dat er vragen bij zaten waar we met zijn alle even flink hard om hebben moeten lachen haha. Nadat iedereen de lijst ingevuld had, heeft de organisatie hem nagekeken. We deelden de antwoorden en kwamen erachter wie mij als beste kende.

Dan hadden we nog een spel waarbij Mieke Sander opgebeld heeft met vragen over mij. Ze had heel dit gesprek opgenomen en ik moest gaan raden wat Sander zou antwoorden. Tot mijn grote verbazing had ik bijna alle antwoorden goed en dan gewoon echt letterlijk precies de woorden die Sander uitsprak haha. Best eng eigenlijk.. Of een kwestie van elkaar goed kennen dat kan ook natuurlijk. Ook hier hebben we even smakelijk zitten lachen over antwoorden die over tafel gingen.

Na dit spel was de huifkar rit ook zo goed als afgelopen en gingen we door naar het zusje in Uden waar we gezellig met zijn alle gingen eten. Nou vind ik eten bij ’t Zusje sowieso al super lekker dus ik was écht helemaal happy met deze keuze van de organisatie haha. We zaten met zijn alle aan een lange tafel tegenover elkaar in een rij. Heel gezellig en ooooh wat hebben we gelachen met zijn alle. We hadden een leuke ober die ook wel van een geintje hield wat gelukkig wel nodig is bij ons. We aten van ongeveer 17.30 tot 23.00 uur. Hierna gingen er een aantal mensen naar huis en gingen we nog met een paar meiden Uden in om een drankje te doen.

Ook hier hebben we heel veel plezier gehad en heb ik enorm genoten. Ze hadden overdag expres rustige activiteiten ingepland zodat ik het goed vol kon houden met mijn rug. Super fijn dat ze daar rekening mee gehouden hebben. Vooral ook omdat ik nu nog even mee kon gaan stappen wat anders niet gegaan had. We gingen naar de pepper in Uden. Hier was het alleen wel enorm druk, maar dat mocht de pret niet drukken. Rond 02.00 uur werd het zó druk dat we besloten dat het mooi geweest was. We gingen lekker naar huis en ik moet zeggen dat ik dat helemaal niet erg vond. Het was super leuk hoor maar ik was ook wel echt moe. Om half 3 lag ik in bed en ik was meteen vertrokken haha.

Nou, nu hebben jullie ook een beetje mee kunnen kijken in mijn vrijgezellenfeest en wil ik de organisatie nogmaals bedanken voor de moeite die ze genomen hebben dit allemaal voor mij te regelen. En natuurlijk iedereen die erbij was en het zo’n leuke dag hebben gemaakt!

Heb jij ook ooit een vrijgezellenfeest gehad en was die ook zo leuk?

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.