Hey sis #20 vrijgezellenfeest!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly met haar verloofde Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede wondertje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis!

Wat een leuke week zit er weer op! Er stond van alles op de planning. Van kermis tot ziekenhuiscontrole en mijn vrijgezellenfeest. Laten we gewoon maar eens even gaan meekijken met onze week.

Maandag moest ik met Wout op controle in het ziekenhuis voor zijn oortjes. Dit kwam perfect uit aangezien Wout weer eens flinke oorontsteking had aan beidde oren. Stiekem was ik bang dat zijn buisjes eruit gegaan waren, maar gelukkig bleek dit bij de controle niet het geval te zijn. Alles zag er goed uit en de buisjes zaten nog mooi in zijn oortjes. Wel zoog de kno arts zijn oortjes nog even schoon omdat ze wel heel erg veel vocht lieten lopen. Ik maakte ze zelf al veel schoon maar dit was echt niet bij te houden. We kregen dan ook meteen druppels voorschreven omdat dit uit zichzelf niet zou gaan genezen. Nu een week later zijn zijn oortjes weer mooi rustig gelukkig.

S’avonds gingen we door met wat leuks op de planning. Het was namelijk kermis in Mill en opa traktor wou hier graag met zijn kleinkindjes naar toe! Om 18.00 uur verzamelden we allemaal op 1 plek en genoten de kids van allerlei leuke activiteiten op de kermis. Zo gingen ze in de draaimolen, mochten ze in de boomstam attractie en mochten de oudste dames nog door de Holly-Holly heen. We lieten de kids nog eendjes vangen en een keer balgooien en toen was het mooi geweest. Op de terugweg wou ik graag een bak kibbeling meenemen en Sander wou een harinkje. Deze heeft hij wel mogen delen met zijn zoon want die kon die haring ook wel érg waarderen! Nadat we terug waren van de kermis kwamen Jaimy en Rudy nog even langs met de kids en speelden de jongens nog wat. We buurten even en toen was het mooi geweest. Tijd om de kinderen te bed te doen na een hele leuke dag!

Verder had ik woensdags nog een afspraak bij de verloskundige staan waar alles weer helemaal goedgekeurd werd. Mijn bloeddruk is nog steeds laag maar wel al iets hoger als wat hij was eindelijk! ( bruiloftstress ? haha) S ‘avonds ging ik nog even langs de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te laten fatsoeneren voor de bruiloft. Geen overbodige luxe geweest al zeg ik het zelf!

Donderdag mocht ik EINDELIJK mijn jurk ophalen! Mama ging met mij mee zodat zij op de hoogte is van hoe ik hem met de bruiloft het beste kan aantrekken en hoe ze hem s ‘avonds omhoog moet doen. Ik ben namelijk niet zo goed in onthouden momenteel.. Iets met zwanger zijn zeggen ze…

En toen was het alweer heel snel zaterdag! De dag waarop wij allebei ons vrijgezellenfeest hadden. S ‘ochtends deed ik eerst even gauw boodschappen en kon ik onze trouwringen ophalen. Gelukkig is alles nog op tijd binnen gekomen na de kapotte ring van Sander en heb ik hier weer een stukje rust te pakken. De ringen zijn ook in de pocket! Toen hebben we ons klaar gemaakt voor ons vrijgezellenfeest. We hebben echt allebei ontzettend genoten van de fijne mensen om ons heen en het feit dat mensen de moeite nemen iets voor je te regelen. We hebben ons lekker laten verassen en vooral alles op ons af laten komen. En oh, oh, oh wat hebben we gelachen deze avond! Een avond voor in de boekjes zullen we maar zeggen!

Zondag’s daarintegen was ik behoorlijk brak haha. De jongens kwamen Sander thuisbrengen en dronken nog een kopje koffie en vertelde mij hun ‘wilde’ verhalen. Zij hadden ook ontzettende schik gehad allemaal gelukkig! Verder ging ik even bij een vriendin op bezoek en haar huisje kijken en haalde ik daarna bij mijn schoonbroer en schoonzus nog wat spulletjes voor de bruiloft op. Snel door naar mijn schoonouders om onze Wout op te halen en een hapje mee te gaan eten. Het was ondertussen al bijna 19.00 uur omdat mijn planning wat uitliep.. Heel verassend, en ik ook nog eens fout gereden was vanuit Oss naar mijn schoonouders. Iets met telefoon leeg..

We aten chinees omdat waar we altijd frietjes bestellen we langer als een uur moesten wachten en dit te laat zou worden voor Woutje. Na het eten ben ik meteen naar huis gegaan waar Sander al vol smacht op zijn kleine grote vriendje zat te wachten! Altijd fijn als je kind weer thuis is! We speelden en knuffelden nog even met Wout en hebben hem samen heerlijk in bedje gelegd waarna we daarna samen moe maar voldaan de bank op geploft zijn.

Voor nu gaan we vooral heel veel genieten deze week van alle voorbereidingen en voorpret voor de bruiloft om vervolgens zaterdag van onze grote dag te mogen gaan genieten!

Hoe was jullie week?

Liefs xx

( Insta; Kellyjanssenn_)

Hey sis,
Zo dat was me het weekje voor jullie wel.
Ik startte de maandag met een drukke planning. De oudste twee naar school, boodschappen, jouw haren kleuren en ook mama en opa kwamen hun haar fatsoeneren voor jullie bruiloft. Toen was het snel eten en koken om om 6 uur bij de kermis te staan. Zoals jij al zei gezellig met opa tractor over de kermis. Was weer als vanouds.

Dinsdags werkte ik inclusief de koopavond dus niet veel spannends.

Woensdag vooral thuis aan de bak geweest met poetsen, wassen, opruimen etc.
Donderdag maar eens op pad geweest voor een outfit voor jullie feest. Ik kan maar niet gevonden krijgen wat ik eigenlijk mooi vind. En toen hing daar de perfecte outfit op een pop!…. niet in mijn maat 😦 toen maar via internet besteld. En eindelijk heb ik dan ook iets. Smiddags maakte ik jou aanstaande vast knip klaar.
Vrijdag weer werken en savonds lekker de bank op.

Zaterdag startte met een halve dag werken om vervolgens op pad te gaan met jou en je vriendinnen. Wat hadden we het gezellig en wat hadden we een schik om de knappe ober 😉 serieus gewoon buikpijn van het lachen.

Zondag genoten we van de eerste dans show van onze Fay, wat was ze trots en wij natuurlijk op haar. Na de show had ik nog een babyshower van een vriendin, nog gezellig even gebept en geknutseld. Onderweg naar huis gedacht ik evenmin 2 pizza’s te halen. Dus hop naar Delfino, waar ik ook nog mijn portemonnee vergat en daarna dus weer terug moest. Rond 7 sopten we de meiden door een badje en rond 22.00 doken we zelf optijd het bed in.
Heb zo’n mega zin in volgende week. Stiekem ben ik ook heel zenuwachtig.

Fijne week en veel succes met alle voorbereidingen.

Liefs Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.