Hey sis #19 tijd voor mama

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blogExpeditie Mama. Om de hoek woont Kelly met haar verloofde Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede wondertje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis,
Deze week had ik eigenlijk een missie, slagen voor een outfit voor jullie bruiloft. Nou mission failed. Wel kreeg ik de blouse voor Sander binnen en kocht ik een ander setje voor mezelf. Maar na gisteren zal ik deze week vast wel een outfit vinden maar daarover dadelijk meer!
Vie had deze week haar apk keuring bij het consultatie bureau. Weer geslaagd met 72 cm en 8.7 kilo schoon aan de haak! Dat scheelt maar liefst 5cm met toentertijd Fay (78cm) op deze leeftijd en 2cm met Jez (75cm). Wat een verschil he.

Verder had ik een super leuk weekend. Eentje waarbij ik weinig thuis was, maar waar ik wel heel erg van genoten heb. Zaterdag hadden wij ‘girlsnight out’. We aten bij Fitland in Mill en sloten af met een escape room. Super leuk en met 48 minuten op de teller stonden wij weer buiten. We borrelden nog even na en besloten nog een rondje kermis te doen. Hier was het iets (te) gezellig waardoor we tegen half 3!!! pas naar huis gingen. Gezellige muziek en leuke mensen maakte dat we 4 glazen wijn en 6 biertjes verder, pas weer richting huis gingen.
Zondag ochtend werd ik om half 11 bij mijn bazin verwacht voor het beloofde jubileums uitje. Nog steeds vol spanning omdat we nog niks weten over wat we gaan doen. We haalde een andere collega op en zijn toen naar een kleur specialist gegaan. Zij heeft bij ons een hele analyse gedaan betreft kleur en styling. Dit was echt super leuk en vooral ook heel interessant. Na de creatieve middag sloten we gezellig af met wat wijntjes en een diner op het terras.

Tegen half 7 werd ik in Mill afgegooid, we liepen nog even met de meiden over de kermis. Gingen in de draaimolen, boomstammetjes en nog even springen. De dames kozen nog een snoepje in de candybar en zo liepen we weer richting huis.

Ik had een druk maar fantastisch weekend.

Liefs Kim

(Insta; expeditie mama )

Hey sis!

Fijn dat Vie weer goed door de keuring gekomen is! Het is toch ook alweer een hele dame! Nog maar 1 maandje en dan is ze alweer baby af! Onvoorstelbaar gewoon hoe snel het allemaal gaat.

Ik had ook een drukke week! Ik paste maandag op kleine Vie en mocht woensdag weer even shinen in mijn trouwjurk om hem op de juiste lengte te maken. Weer een taak af te strepen op de to do list!

Zaterdag at ik gezellig frietjes bij mijn schoonouders met Wout en ging ik daarna met mijn vriendinnen naar de kermis! Wat een avond! We hebben ontzettend genoten en ook hier ging ik om kwart over 3 mijn bed pas in.. En wonder boven wonder ging het zondag beter als verwacht.

S’ochtends paste ik op Jax en Vic en smiddags sliep ik even bij. Toen we allemaal weer wakker waren gingen we even een rondje kermis waar ook Wout de draaimolen helemaal geweldig vond en waar hij nog even touwtje mocht trekken. We namen op de terugweg (alweer) frietjes mee en aten lekker nog even samen.

Na het eten speelde ik en Wout nog wat en gingen we voor de eerste keer samen stempelen. Heel leuk en volgens Wout verdiende iedere stempel een kus met als gevolg blauwe lippen en een wolk en vlag op zijn wang! Ik kon er wel om lachen, met een doekje kom je namelijk al erg ver haha.

Na het spelen hebben Sander en ik hem samen in bedje gelegd en plofte vervolgens met de postcodeloterij miljoenenjacht op de bank! Qualitytime!

Vandaag heb ik bij jou nog een afspraak voor mijn haren staan en moet ik smiddags met Wout even op controle in het ziekenhuis waarna we savonds nog even met pap en alle kinders naar de kermis gaan. Drukke maar leuke planning dus!

Tot volgende week!

Liefs xx

( Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.