Hey sis #18 Bruiloft dingen en feest!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly met haar verloofde Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede wondertje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis!

Afgelopen week heb ik een leuke week gehad. We hadden nog wat afspraken staan voor de bruiloft met dingen die we nog moesten doorlopen en akkoord geven. Verder ging ik een dagje met Wout en Anouk op pad en hadden we nog een leuk feest op de planning.. Kijk je mee?

Maandag had ik een drukke dag. Ik begon de dag met alles beneden te poetsen. Toen ik daarmee klaar was kwam mijn schoonzus gezellig op bezoek en kletsten we even flink bij! Jax kwam ondertussen nog even spelen omdat Jaimy een afspraak had. De kindjes keuvelden mooi samen heen en dat was een gezellige boel. Toen iedereen weg was kwamen de ouders van Sander bij ons op bezoek en zei aten gezellig mee. Ze waren dat weekend terug van vakantie gekomen dus we konden gezellig de vakantieverhalen aanhoren. Altijd fijn om te horen dat ze het weer leuk gehad hebben en van alles hebben kunnen bezichtigen. Mijn plan was eigenlijk om macaroni te maken maar door de drukke planning die dag was dit er niet van gekomen. We besloten toen dus maar griek te bestellen mijn zijn alle. Echt een straf overigens haha.

In de avond kwam de fotograaf voor de bruiloft nog even langs. We bespraken nog wat belangrijke dingen en kregen nog wat tips om de dag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Opzich niet heel verkeerd ook. Wel weer een ding om van het lijstje af te strepen! THE DAY is al bijna in zicht!

Dinsdags gebeurde er weinig spannends want ik moest gewoon werken. Woensdag had ik met Anouk afgesproken. We zien elkaar de laatste tijd zo weinig dat we écht even bij moesten kletsen. We gingen dan ook met Wout naar Hullie in Uden zodat hij lekker kon spelen en wij lekker konden buurten. Ideale combi dacht ik zo.. We aten daar tussen de middag wat en reden rond half 3 weer richting huis. Wout was total loss maar heeft weer zó genoten. Thuis heb ik hem lekker in bed gelegd en Anouk bleef even bij ons zodat ik snel boodschappen kon doen. Anouk en ik kookten samen een gerecht wat op de blog van Michelle staat en dit viel aardig in de smaak. Bij Sander iets minder door de vlinderpasta maar de saus was goedgekeurd! Na het eten kwam pap nog even aanwaaien en ging Anouk daarna met hem mee naar huis. Wij moesten namelijk alweer aan de bak om de bedankjes voor de bruiloft nog even te maken. Deze zijn nu klaar dus wéér een to-do ding van het lijstje!

Donderdag werkte ik en kwam ik s’avonds voor een proefkapsel bij jou. Ik denk dat we er uit zijn en ben al helemaal enthousiast. Vrijdags werkte ik en deed ik daarna niks meer. Zaterdag zou namelijk een productieve dag worden. We stonden vroeg op om bij Sander in de loods nog wat spullen te halen voor de bruiloft die we moesten wegbrengen naar de bloemist. We reden vanuit de loods naar Sint hubert om nog even voor de zekerheid onze trouwringen te passen voor de maat. Dit zouden we pas vlak van te voren doen in verband met mijn zwangerschap en omdat ik niet wist hoeveel vocht ik zou gaan vast houden. Vanuit daar reden we meteen door naar de bloemist en bespraken daar nog een keer goed onze wensen. En zo kunnen we alweer wat taken afstrepen van de lijst! Het komt nu allemaal steeds dichter bij!

Om 10.00 uur waren we weer thuis en aten we gauw wat zodat ik om 11.00 bij Jaimy kon zijn zodat ik haar kon helpen met spulletjes klaarmaken voor het kraamfeest zondag. Wout speelde lekker met Jax en Jaimy, mama en ik maakte de lekkernijtjes klaar. Wout was daarna total loss en sliep thuis als een roosje! Ik nam ook even mijn rust aangezien ik die toen ook écht wel nodig had. Ik was kapot!

S’avonds kwamen er wat vriendinnen langs en kletsten we gezellig terwijl we op de bank lagen met zn alle! Heerlijk zo’n meidenavond! Zondag was Wout alweer vroeg uit de veren en speelde ik even met hem buiten. Daarna gingen we nog even op de fiets naar jullie omdat jullie even op Wout zouden passen terwijl wij nog even een afspraak hadden. Rond half 1 waren we weer thuis en legde we Wout snel op bed want in de middag hebben we weer kraamfeest bij Jaimy waar hij vast en zeker volop moet spelen!

Het kraamfeest was erg geslaagd en we hebben een hele fijne zondag gehad. We gingen op tijd naar bed omdat we alledrie onze pijp leeg hadden na een drukke week. Het was een drukke, productieve maar leuke week!

Benieuwd wat aankomende week ons weer gaat brengen. Mijn dag vandaag begint in ieder geval erg gezellig omdat kleine Vie gezellig komt spelen bij Wout! Fijn begin van de week!

Hadden jullie ook zo’n fijne week?

Liefs Kelly

( Insta; Kellyjanssenn_)

Hey Sis,

Nou dat was me het weekje wel voor jullie inderdaad. Zeker niet stil gezeten. Ik ben de hele week druk op zoek geweest naar de juiste Party dress voor jullie bruiloft. Pffff ik heb inmiddels iedereen hier thuis al in de kleren behalve mezelf. Zwaar moedeloos word ik ervan. Niks vind ik leuk genoeg. Ik denk dat ik maar geen jurk ga doen maar iets van een gave rok met blouse ofzo.

Verder heb ik niet zo’n hele bijzondere dingen meegemaakt deze week. Vooral Fay heeft het deze week heel druk gehad met speel afspraakjes en kinderfeestjes. Die is volgens mij op donderdag na amper thuis geweest. Woensdag hadden Fay en Jez een dubbeldate met twee vriendinnetjes en donderdag deed ik inderdaad jou proefkapsel.

Zaterdag avond had ik een housewarming van een collega, waar het heel erg gezellig was en Zondag waren wij natuurlijk ook van de partij op het kraamfeest van Vic. Het was daar inderdaad een hele gezellige bedoeling. Enorm veel kids die zich heerlijk vermaakt hebben met elkaar en alles gegeten hebben wat los en vast zat. Flink bijgebuurt met alle familie en wat vrienden. Tegen half 8 gingen we pas naar huis! De meiden hebben we thuis nog even door het bad heen gesopt, wat absoluut niet overbodig was! Daarna heerlijk het bedje in en geen kik meer gegeven, ook hier waren ze total loss. Pa en Ma trouwens ook 🙂 Dus wij maakten het ook niet laat en gingen op tijd naar ons nestje.

Een rustige week met een fijn weekend. Volgende week evenzo. Doordeweeks weinig op de planning en het weekend vol gepland met van alles leuks voor……………….. MIJ 😉

Liefs Kim
(insta; expeditie-mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.