Hey sis #17 Toffe casting bij Ko&Flo!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly met haar verloofde Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede wondertje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis,

Wij hadden deze week zo’n uber saaie week. Buiten de huishoudelijke klusjes, school, werken en sporten is hier bizar weinig gebeurt. Ook het weekend was niets bijzonders. Behalve zondagmiddag, toen ging ik samen met de meiden naar Oosterhout naar een casting.

Een paar weekjes geleden kwam er een oproep van een kleding winkel genaamd Ko&Flo. Ze zochten kinderen die graag op de foto willen en evt dus model kunnen staan voor hun. Hier was dus een speciale casting voor waar je je kind voor kon inschrijven. Ik had Fay hiervoor ingeschreven en dus reden wij zondag rond de klok van 1 aan. Jez wilde ook graag mee dus papa bleef met Vie thuis achter.

Eenmaal daar mocht je helemaal zelf een set kleding uitzoeken tussen alle merken en met je outfit kon je dan een paar foto’s laten schieten. Fay was helemaal in haar element. Ze snuffelde wat rond tussen al het moois. Maar niet alleen Fay blijkt de genen van haar moeder te hebben ook Jez vond alle kleding wel interessant. Nadat Fay geshoot had en weer uit de kleren was wilde Jez eigenlijk ook wel heel graag. Dus hup ook Jez in een chicky outfit gehesen en wat plaatjes laten schieten. Dames helemaal happy en zo reden wij om half 3 weer richting huis.

Het is trouwens echt een hele gave winkel als je ervan houdt om verschillende merken tegelijk te bekijken. Een grote speelhoek erin dus die shopverslaafde moeders kunnen rustig hun gang gaan terwijl de kids spelen.

Nu afwachten of één van onze dames door de casting heen komt voor een modellen shoot bij Ko&Flo. Wij vonden sowieso de casting al heel erg leuk.

Hoe was jullie week?

Liefs Kim

Hey sis!

Wat ontzettend gaaf die castingsdag! Ik ben zéér benieuwd naar wat daar uit gaat komen! De meiden staan ook zo stoer op de foto!

Ik had een week met voorbereidingen voor de bruiloft op de planning. Maandagavond liet ik mooie nagels zetten voor de bruiloft zodat mijn eigen nagels alvast wat kunnen aangroeien. Dinsdag werkte ik gewoon en woensdag had ik weer een leuke dag voor de boeg. S’ochtends had ik de eerste pasafspraak voor mijn trouwjurk. Ze keek naar de omvang en gaat ervoor zorgen dat deze op maat komt. Dit ging niet zonder slag of stoot want ik ging door de druk op mijn buik bijna van mijn eigen af. Gelukkig konden we dit op tijd voorkomen! S’middags kwam de visagiste voor de proef make-up die ook geslaagd was! Ik kan dus weer wat afstrepen op de to-do list.

Verder maakte jij mijn haren de juiste kleur voor de bruiloft en hadden we vrijdag en zaterdag nog een verjaardag. Gisteren mocht ik nog een dagje werken en omdat Sander de hele week weinig thuis was dus ook weinig tijd voor Wout gehad had wandelden we samen nog even met Wout naar het dorp op zijn fietsje en dronken daar wat op het terras en namen we vervolgens lekker frietjes mee naar huis om thuis nog even samen te eten.

Na het eten kwamen de buren nog gezellig op bezoek en ploften we daarna nog even op de bank. Nog even samen genieten voordat de nieuwe week begint.

Ik heb weer wat leuke gezellige dingen op de planning maar dat vertel ik volgende week wel weer!

Tot volgende week!

Liefs Kelly

( Insta: Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.