Zwangerschapsupdate maand 5!

Hallo allemaal!

Iets later dan gepland want inmiddels zit ik alweer in maand 6 van mijn zwangerschap. Ja echt waar! Ik blijf het zeggen dat ik het niet kan geloven hoe ontzettend vlug het allemaal gaat!

Ondertussen hebben we al de 20 weken echo gehad en voelt mama jou schopjes en draaitjes al erg goed in haar buik! Laten we eens even naar het overzichtje gaan kijken..

www.24Baby.nl

Natuurlijk zijn die tabelletjes een beetje richtlijnen vanuit internet maar dat snappen jullie neem ik aan wel. Ik weet zelf namelijk natuurlijk niet hoe groot en zwaar onze kleine mini is!

De 20 weken echo

14 Augustus hadden wij de 20 weken echo. Je bent gelukkig helemaal goedgekeurd. Wat ons wel opviel is dat je een heel beweeglijk kindje bent. Waar Wout tijdens de echo heel makkelijk nagekeken werd en zo klaar was, was het dit keer voor de echoscopist (als je dit zo schrijft) een hele klus om steeds de juiste beelden te krijgen omdat je niet stil bleef liggen. Ergens vind ik het wel fijn dat je heel beweeglijk bent. Zo hoef ik me geen zorgen te maken om je niet te voelen haha.

Tijdens de echo hebben ze ook het geslacht kunnen bepalen. Voor iedereen nog een verassing. Ja, ook nog steeds voor ons! Het plan is om het geslacht op onze bruiloft volgende maand bekend te maken. Zo is het écht voor iedereen nog een verassing! Ik kon de eerste dag niet goed tegen het gevoel dat ik gewoon naar de kast kon lopen en daar het geslacht gewoon kon zien. Maar, naarmate de vakantie verstreek vergat ik het eigenlijk ook gewoon. En nu? Nu lijkt het me zelfs stiekem ook nog wel heel leuk om gewoon te wachten tot de geboorte en het gewoon helemaal niet te weten. Dit wil Sander alleen niet. Die wil écht het geslacht weten. Dus op onze bruiloft gaan we het zien!

Kwaaltjes

De kwaaltjes zijn niet veel minder geworden als vorige maand. Hierin vertelde ik al dat het na een dag werken lichamelijk niet zo lekker gaat. Dat is helaas alleen maar erger geworden.

  • Rugklachten die helaas dus erger geworden zijn.Rug Rugklachten
  • Mijn bloeddruk die wederom redelijk laag is en waar ik af en toe gewoon écht even rekening mee moet houden.
  • Mijn vermoeidheid. Maar ook dit was en blijft natuurlijk ook niet gek aangezien je lichaam kei hard werkt om een prachtig mensje te ontwikkelen. En waar je dan af en toe eigenlijk even je rust moet pakken gaat dit dan net niet omdat er nog een kleintje rondloopt. Soms heb je hier even niks aan te willen.

Vergelijkingen zwangerschap Wout

  • mag al lekker genieten van jou gedraai en geschop in mijn buik. Heerlijk gevoel vind ik dat! ( nu in ieder geval nog wel haha)
  • Chocola gaat er nog steeds érg goed in. Maar wanneer je geen chocola koopt word dit lastig. Dus let ik erop dat ik dit gewoon niet in huis haal en anders gewoon niet teveel. Want hallooo, die kilo’s moeten er hierna ook gewoon nog af!
  • Mijn buik die ineens een groeispurt gemaakt heeft in de vakantie! Bij Wout groeide hij ook al zo hard!
  • Wat lijkt jou profiel van jou gezichtje op de echo veel op Wout zijn echo! Bijna identiek!
20 Weken zwanger
21 weken en 4 dagen zwanger

Zo en dit was hij voor deze keer weer. Hopelijk vonden jullie hem weer leuk om te lezen!

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.