Hey sis #16 De rem erop!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly met haar verloofde Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede wondertje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey sis!

Wat een week was het weer. De eerste werkweek na de vakantie. En heel eerlijk? Hier keek ik ontzettend tegenop. Niet om het werken hoor, maar omdat het lichamelijk niet helemaal lekker gaat. Waar ik in het begin van de zwangerschap al ontzettende angst voor had is waar geworden. De pijn in mijn rug die ik bij Wout zijn zwangerschap al steeds had is terug gekomen. Alleen dit keer véél eerder en heftiger als verwacht. Waar ik bij Wout met de 29 weken moest stoppen met werken moet ik nu bij de 21 weken al flink de rem erop gooien. Ik stop niet hoor, daar ben ik nog lang niet aan toe. Geestelijk dan. Mijn lichaam geeft wel anders aan. Na goed overleg met mijn baas besloten nu in plaatst van 3 hele dagen, 3 halve dagen te gaan werken om te kijken hoe mijn lichaam dit vol gaat houden. Stiekem hoop ik dat ik het nu tot mijn verlof kan uitzingen. Want eerlijk is eerlijk, 21 weken is wel érg vroeg om complete rust te moeten nemen. Bij Wout wist ik van gekkigheid al niet meer waar ik het zoeken moest, laat staan als dat nu weer gebeurd maar dan nog véél langer! NO WAY! Maargoed, de tijd zal het ons gaan leren.

Verder heb ik wel een heel leuk maar rustig weekend gehad. Vrijdagavond werkte ik gewoon. Ik kwam om half 10 s ‘avonds van het werken thuis en om 10 uur lagen wij al lekker in bed. Beidde écht aan toe dus ook wel een keer lekker! Zaterdag had ik mooi een rustig ochtendje met Wout. Sander was buiten met de buurman de schutting aan het zetten dus kon Wout niet buiten spelen. We zijn even bij vriendje Driek op bezoek geweest. De kids gezellig gespeeld en mama’s bijgekletst! Héél fijn aangezien ik Sandra alweer een tijdje niet gezien had.

Zondag hadden we écht een hele fijne ochtend. We waren om 8 uur alledrie uit bed en besloten een stukje te gaan wandelen. Wout mooi op zijn fietsje wat hij helemaal geweldig vind. Even lekker een frisse neus. We dachten zo mooi, misschien vind Wout het wel leuk om een stukje te lopen. Nou Wout heeft de hele wandeling zowat mee gewandeld! Zo knap! Onderweg besloten we dat we wel even bij jullie op de koffie konden komen. Gezellig bijkletsen en de kids leuk spelen. Dus wandelden we rechtstreeks door naar jullie. Ook dit stuk liep Wout helemaal zelf! De terugweg bleef hij wel lekker op zijn fietsje zitten. Ontzettend moe was hij. Even probeerde hij zijn eigen van de fiets af te wurmen om zelf te lopen alleen vonden wij het te druk op het pad om dit te doen. Dat vond hij achteraf ook wel prima. Eenmaal thuis lekker een boterhammetje eten en helemaal gesloopt zijn bedje in! Ik heb hem niet meer gehoord zó moe haha. In de middag moest Sander even weg en maakte ik even een voorbeeld fotootje van de app waar we het samen over hadden. Toen Sander weer terug was gingen we nog even samen voor de bruiloft aan de slag. Wat dingetjes die écht nog moesten gebeuren afwerken. Wanneer Wout weer wakker word spelen we nog lekker met zijn drietjes met zijn speelgoed en gaan op tijd weer naar bed. Vandaag weer een frisse start aan een nieuwe week!

Hoe was jullie week?

Liefs Kelly

( Insta: Kellyjanssenn_)

Hey Sis,

Wat ontzettend balen dat je nu al zoveel last hebt van je rug. Ik had dat bij Jez ook tijdens de zwangerschap, gelukkig alleen met slapen last van en dan niet de gehele nacht door. Bij Fay en Vie gelukkig niet. Wel fijn dat de baas je meteen gehalveerd heeft met je uren, kun je even beetje op adem komen.

Hier begon de week eindelijk weer eens een keer normaal…. JEEJ de scholen zijn weer begonnen. Alles viel weer in zijn gewone ritme en de dames waren weer toe aan het contact met vriendjes en vriendinnetjes. Ikzelf hoefde woensdag niet extra te werken en het was voor mij dus ook een normale week. Fay sprak woensdag en donderdag af met vriendinnetjes en mocht woensdag ook weer gaan dansen. Leonie kwam nog gezellig met haar boys een bakkie doen en toen was het al zo weer vrijdag.

Vrijdag en zaterdag werkte ik mijn normale dagen en zaterdag avond hadden we een feestje in Uden. Super gezellig maar ook de oppas wilde weer optijd naar huis dus heel laat werd het niet. Gelukkig maar want zondagochtend om half 7 was Vie alweer wakker.
Samen met de hele bups even op bed gestoeid en toen opgestaan. Sander gaat altijd mountainbiken en vertrekt om 8 uur. Samen met de meiden heb ik even een pyjama uurtje gedaan, totdat jij belde en toen vlug naar boven aankleden en Vie terug naar bed. Gezellig dat jullie spontaan even langskwamen we raken ook nooit uitgekletst, zo fijn. Het was dan ook zo 12 uur.. Haha. Wij lunchten met afbakbroodjes en daarna heerlijk een stukje gewandeld. Ik maakte nog wat foto’s voor de reviews die ik mag schrijven voor Girlslabel en Babylabel. Rommelde wat aan met de besproken photoshop app en s’avonds nam ik een heerlijk bad en schreef ik nog wat blogjes. Op naar een nieuwe week, met voor nu nog geen spannende dingen op de planning.

Gisteren is er een onwijs leuke winactie online gegaan op mijn instagram en facebook. Check snel deze te gekke prijs en doe mee!! Lees de blog hier.

Fijne week en tot snel.

Liefs Kim

(insta; Expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.