Hey sis #15 Terug van weggeweest!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly met haar verloofde Sander en hun zoontje Wout (apr ’17) tevens is ze in blijde verwachting van hun tweede wondertje. Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen wij je mee voor een kijkje in onze levens.

Hey Sis,

Whats up? Het is inmiddels alweer 4 weken geleden dat wij elkaar schreven. Natuurlijk hebben we elkaar tussendoor wel gewoon live gezien en de nodige dingen samen beleefd en dat zullen we hier vandaag eens uitgebreid gaan delen. Het zal wel een ultra lange blog worden met lekker veel foto’s.

Onze vakantie startte meteen de eerste drie weken van de kinderschoolvakantie. De eerste drie dagen was Fay onder de pannen bij stichting kinderfeest Mill (bouwweek) en konden wij een beetje rondom het huis opruimen en klussen. Wat troffen we het met het mooie weer. Gelijk een goede aftrap met zo’n 25 tot 30 graden. We zwommen nog wat hier op ‘de Kuilen’ in Langenboom en toen was de eerste week al weer om!

Dit jaar hadden wij besloten om eens een keer niet op vakantie te gaan maar gewoon lekker thuis te blijven. We gingen in plaats van vakantie, hier en daar wat dagjes weg met de kinderen. We hebben verschillende speeltuinen, zwembaden etc bezocht en vulden zo onze dagen in. We zijn onder andere een paar keer bij de ‘Blije Dries’ geweest, ook de “speelboerderij Hullies’ hebben we bezocht. Dan hebben we ook nog gezwommen in de wateren van ‘Staalbergven’ en tussendoor bleven we hier en daar een dagje thuis. Gewoon een beetje rondhangen in de tuin, spetteren in het zwembadje, zonnen op de trampoline, lekker barbecueën. We hebben ons super vermaakt die drie wekend dat we vakantie hadden. De weergoden zaten ons gelukkig heel erg mee en gaven ons tropische temperaturen. Als afsluiting van onze (Sander en mijn) vakantie vierde we de verjaardag van Fay die alweer 6 werd. Het was een fijne dag en ons meisje is weer flink verwend.

Na de vakantie hadden we overigens nog wat leuke dingen gepland staan. Op Fay haar officiële verjaardag gingen wij nog een dagje weg. We vermaakte ons in het ‘Land van Jan Klaasen’ en daarna sloten wij geheel in stijl af bij Mister Mac Donalds. Ook was er nog de kermis bij Opa en Oma Schaijk in Schaijk. Daar genoten we met ons allemaal van een fijne middag/avond.

Vandaag zijn de kids voor het eerst naar school en kan het ‘normale’ leven weer beginnen. Tijd voor weer wat rust, regelmaat en ritme. De drie eRRen die hier alles weer in het gareel gaan laten lopen. Heel eerlijk ben ik ergens wel blij dat het er weer op zit. 6 weken vakantie is stiekem best lang!

Nou ik ben heel benieuwd hoe jullie vakantie verlopen is? Voor het eerst op vakantie met je gezinnetje en natuurlijk het reilen en zeilen bij jullie tijdelijke woning.

Liefs Kim

( Insta: Expeditie-mama)

Hey sis!

Een heerlijke vakantie zo te zien! Wij hebben net zo genoten. Gisteren sloten wij (helaas) onze laatste vakantiedag alweer af. Ergens inderdaad ook wel weer fijn om weer in het ‘normale’ ritme terug te komen. Maar ooh wat zijn die dagen met mijn gezinnetje fijn!

Wij hebben het ontzettend getroffen met het weer in onze vakantie. Op een paar mindere dagen na alleen maar zon gehad. De eerste week hebben we nog wat dingen die op ons lijstje stonden afgerond. Zo konden we met een gerust hart op vakantie. Verder zwommen we tussendoor vooral iedere dag en deden we leuke dingen met Wout. We gingen naar hullie in uden en sloten daar maar meteen een abonnementje af want wat is het daar leuk voor hem!

In de tweede week van onze vakantie gingen we dan eindelijk voor de aller eerste keer op vakantie als gezinnetje. Oooh wat was het leuk! We hebben zo genoten dat we eigenlijk bij wouden boeken. Wout heeft het ontzettend goed gedaan op vakantie en speelde zowat de hele dag! ( tussen de slaapjes door dan) Op vakantie gingen we iedere dag even zwemmen. Dat vind Wout echt zo leuk! Verder gingen we een dagje naar Toverland en hebben we de rest van de dagen gewoon gezellig op de camping door gebracht.

Onze laatste week is écht voorbij gevlogen! We gingen nog een keer zwemmen in oss bij het golfbad. ( hier vergat ik mijn telefoon mee naartoe te nemen dus helaas geen foto’s). We kochten een stoere nieuwe zandbak voor Wout. Ruimde het zwembad op en sloten onze laatste dag af met eeb lekkere bak sushi!

Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie. Stiekem zijn 3 weken toch wel erg kort haha.

Liefs Kelly

(Insta: Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.