Zwangerschapsupdate maand 4!

Jeetje maand 4 alweer. Jongens wat gaat het dit keer hard! Ik blijf het zeggen hoor. Het lijkt soms wel of ik met mijn ogen knipper en er weer een week voorbij gevlogen is. Bizar eigenlijk.

Vandaag ga ik jullie weer even op de hoogte brengen van hoe het nu met me gaat. Er zijn namelijk wel weer wat veranderingen. Zelf veranderingen die ik nooit maar dan ook nooit verwacht had. Ben je nu nieuwsgierig geworden ? Lees dan vooral verder.

Jij groeit nog steeds goed verder bij mama in de buik. Hieronder een overzichtje van wat je nu zou ‘moeten’ zijn volgens de basislijnen.

Knipsel 1

Verder heb ik nog steeds een beetje last van sommige ‘kwaaltjes’ zoals ze dat zo mooi noemen.

  • De lage bloeddruk gaat al een stuk beter, mits dat ik rustig aan doe. Vooral met dit hete weer. Soms komt het ineens even opzetten maar zakt het redelijk vlug weer bij voldoende rust.
  • Moe, moe, moe. Dit komt vast en zeker ook door de hitte, en omdat ik de hele dag met Wout bezig ben. Ik doe zelfs regelmatig met Wout zijn middagdutje mee omdat ik anders de dag gewoonweg niet volhoud. Hoop dat dit snel weer aantrekt.
  • Wanneer ik teveel moet lopen op het werk heb ik aan het eind van de dag weer ontzettende last van mijn rug en bekkenpijn. Verder gaat het over het algemeen nu redelijk goed.

Hetgeen er veranderd is in mijn eetpatroon waar ik totaal geen grip op heb en me écht oprecht over verbaas.

  • Regelmatig ineens ontzettende trek in soep. En dan het liefst tomatensoep van Unox. Maar écht, hoezo??
  • Waar ik voorheen vlees van de bbq heerlijk vond en dan met name satéstokjes etc. Vind ik het vlees van de bbq nu gewoon écht vies. Ik word er misselijk van en krijg zelfs nog net geen kotsneigingen!
  • En dan het aller aller vreemdste! Ik luste voorheen gewoon écht maar dan ook écht geen zalm. Niet gerookt, niet gebakken, niet in een salade. Alleen zalmcocktail van papa en mama. Maar nu? Gerookte zalm moet ik zeggen dat ik dat niet weet want dat heb ik niet op. Maar ik heb wél gebakken zalm van de bbq geproefd en jongens ik heb gevreten van die zalm! Zo bizar gewoon dat ik hem écht lekker vond! Ik kan er nog steeds niet over uit haha.

Vergelijkingen met Wout zijn zwangerschap.

  • Chocolade verslaving
  • Dat ik dat kleine minimensje in mijn buik al lekker vroeg mag voelen bewegen!
  • Mijn buik die zo vlug en snel groeit!
img_7998-011751467447.jpeg
Week 16

Zo, dit was hij weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden om te lezen!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.