Geslachtsbepaling wel of niet?

De geslachtsbepaling. In iedere zwangerschap word er een geslachtsbepaling gedaan. Voor de een kan dat niet vroeg genoeg zijn en voor de ander is dit met de 20 weken echo prima. Weer een ander wil het niet eens weten. Daar word uiteraard door degene die de echo maakt wél gekeken naar het geslacht maar dan zonder dat de mensen dit zien en te weten komen.

Nou vallen Sander en ik allebei onder de categorie nieuwsgierig en willen wij dus wél het geslacht van ons 2de kindje weten. Bij Wout wisten we dit overigens met de 20 weken echo ook. Als het aan mij ligt doen we een vroege echo om de geslachtsbepaling te doen. Alleen vind Sander dit onzin en wil hij gewoon wachten tot de 20 weken. Dus vrouwlief hier luistert maar gewoon braaf.

bekendmaking
Geslacht bekend gemaakt van Wout!

Bij Wout hebben we het geslacht toen wij het zelf wisten, diezelfde middag nog bekend gemaakt. Dat gaan we dit keer echter anders doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Sander wil namelijk het geslacht pas met onze bruiloft bekend maken. Dat dus wil zeggen dat het pas eind september bekend gaat worden. Zelf weten wij het 14 augustus dus ik hoop dat dit vol te houden is haha. Met name voor mij, ik ben namelijk zo’n geit die dat dus niet voor zich kan houden omdat ik me dan verpraat! Zo vervelend!

Maargoed. We willen dit keer dus ook gewoon het geslacht weer weten van ons wondertje alleen doen we het nu net even anders.

Wisten jullie het geslacht van jullie kindje en was dit ook bekend?

20180716_195634191337489.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.