Zwangerschapsupdate maand 3

De derde maand alweer.. Jeetje wat gaat het dit keer vlug. Nog steeds is het een geheimpje voor de buitenwereld. Ofja, voor de meeste. Dit omdat ik het tegen sommige mensen wel heb moeten vertellen. Bijvoorbeeld op het werk i.v.m zwaar tillen. Bij Sander op het werk i.v.m het vrij krijgen voor de echo’s. En iemand die totaal buiten ons staat maar ons wel goed kent, dit was een ongelukje bij de verloskundige praktijk haha. Zoals de verloskundige al mooi zei, risico van het vak! Kan gebeuren.

Deze week kregen we nog een termijn echo om te kijken hoever ik precies was in mijn zwangerschap.. Ik bleek al een week Verder als dat ze eerder dachten. 12 weken al! Verder groeit mama’s buik goed door. Broeken zitten écht al strak, en mijn zus had dus ook al een dikke buik gespot. Eerst dacht ze dat ik was aangekomen, maar hij was wel erg rond voor een ‘dikke’ buik. Dat bij haar stiekem al een belletje ging rinkelen. Goed gegokt sis!

Jij groeit ondertussen ook heel mooi verder en begint al van een ‘kikkervisje’ een echt minimensje te worden. Je bent dan ook geen embryo meer maar een foetus!

Mama’s kwaaltjes zijn nog niet helemaal afgenomen helaas..

  1. Heel moe.
  2. Zweetaanvallen en Duizelig/ licht in het hoofd. Dit komt door mijn lage bloeddruk.
  3. Kan heel slecht mijn warmte kwijt.
  4. Veel hoofdpijn. Waardoor ook eerder geïrriteerd.
  5. Veel last van de onderrug en benen.

Maar ach, we kunnen het slechter treffen toch? Laten we er voor nu maar vooral vanuit gaan dat dit wel weer wat minder word.

Wat ik voor nu al wel als vergelijking met Wout zijn zwangerschap heb is mijn chocolade craving.. Oeps! Iedere ochtend eet ik een kommetje melk met chocopops. Dat vond ik nog best netjes. Alleen ben ik deze week met de boodschappen toch een beetje door de mand gevallen.. Iets met bonbons en een milka reep… Ach moet kunnen toch!

Dit was mijn update weer voor nu. Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen.

Heb jij zelf ook vergelijkingen uit je vorige zwangerschap?

20180331_0032122053159037.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.