Hey sis #14 een ander ritme, bekkenpijn en buisjes.

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey sis!

Hoe is het bij jullie? Hier hadden we een rare week.. Wout kreeg zijn buisjes en ik werkte voor de verandering daardoor eens een keer op zaterdag. Je snapt wel dat daardoor nu mijn hele weekritme ineens ver te zoeken was.

Omdat ik donderdag graag vrij wou zijn om met Wout mee naar het ziekenhuis te kunnen moest ik deze dag ruilen. Er zat niks anders op dan een keer een zaterdag te werken.

Donderdagochtend moesten wij onszelf al om 7 uur melden in het ziekenhuis. Dit was dan eindelijk de dag waarop ons manneke geholpen werd en die pijn aan zijn oren dadelijk hopelijk verleden tijd is. Om kwart voor 8 liepen we al richting de O.K. waar Wout om 8 uur geholpen werd. Om kwart over 8 werd Sander alweer opgehaald omdat Wout al klaar was. Alles was goed gegaan gelukkig. Wel vermelde de arts erbij dat hij inderdaad ontzettend veel vocht in zijn oren had waardoor hij wel continue een pijnlijke druk hierop had. Voor ons meteen een duidelijke bevestiging dat we de goede keuze gemaakt hadden.

Nadat Wout weer wakker was mochten we terug naar de afdeling. Hier mochten we al heel snel weer gaan. We zaten om kwart voor 9 alweer in de auto naar huis toe. Wout was behoorlijk uit zijn doen al duurde dit gelukkig maar een half uurtje. Daarna hadden we ons eigen manneke weer terug. We konden lekker nog even genieten met zijn drieën deze dag.

Vrijdag en zaterdag heb ik gewerkt. Waar ik normaal iedere keer aan de kassa zit nu in mijn zwangerschap vanwege eerdere pijn bij Wout, stond ik zaterdag de hele dag op de winkelvloer. Om 17.00 uur had ik het niet meer, mijn bekken deden zoon pijn dat ik niet meer wist waar ik het zoeken moest. Hetgeen er alleen maar door mijn hoofd ging was dat ik het nog een uurtje uit moest zingen. Wat was ik blij dat ik in de auto naar huis zat. Ik heb gegeten en ben op de bank gaan liggen. Even met Wout geknuffeld en daarna naar bed gestuurd door Sander.

Om 20.30 uur lag ik al in bed, en dat voor een zaterdagavond. Ik baalde gruwelijk omdat ik eigenlijk lekker samen een filmpje had willen kijken maar Sander was heel duidelijk. Ik moest eens niet zo eigenwijs zijn en gewoon een keer mijn rust pakken zodat we zondags lekker konden gaan fietsen en een ijsje konden gaan eten met zijn drieën. Braaf geluisterd dus.

Zondag kwamen in de ochtend papa en Mirian op de koffie en hebben we even gezellig zitten buurten. Smiddags moesten we weer even naar de apotheek van het ziekenhuis omdat Wout zijn oortjes dus ontstoken blijken te zijn. Even druppels ophalen en snel weer naar huis. We hebben nog even lekker gefietst en hebben lekker dingen bij de winkel gehaald. We willen graag gaan bbq’en met zijn drieën dus is het handig wel iets in huis te hebben. Savonds hebben we dus nog lekker gegeten van de bbq en wat gezwommen. Toen was het weekend alweer voorbij.. zo vlug kan het gaan!

Hoe was jullie week?

Liefs Kelly

(Insta: Kellyjanssenn_)

Hey Sis,

Wat naar voor Wout dat hij een ingreep moest ondergaan, gelukkig heeft hij als het goed is alleen maar profijt hiervan. We kwamen er donderdag ochtend achter toen we gezellig even voor het raam bij het kinderdag verblijf wilden zwaaien. Elke, de leidster, zei toen dat hij voor buisjes naar het ziekenhuis was, dat was me even ontgaan. Gelukkig gaat het weer aan de betere hand met hem en hopelijk komt er een wat rustiger jaar voor terug omtrent Wout. Vooral nu er een andere kleine spruit op komst is.
Wel heel jammer dat jullie het zomerfeest op het kinderdagverblijf gemist hebben. Het was zo ontzettend gezellig en de kids hebben zich zo vermaakt. Zeker een aanrader om volgend jaar een kijkje te gaan nemen.

Jezus en dan de Wesley Sneijder hype!! Trosjes jeugd hangen er voor de hekken van het voetbalveld om een handtekening te scoren. Op het zomerfeest vingen wij ook een glimp op van onze Wes, hij kwam mooi even voorbij gefietst en liet ik nou net mijn camera in handen hebben. Tsjakka ook maar even een plaatje geschoten.

Verder was mijn week heel onrustig. Ik had het mega druk en ik merkte aan mezelf dat dit mijn laatste werk week was. Ik was niet vooruit te branden! Zaterdag hebben we gezellig met wat collega’s een drankje gedaan om de vakanties in te luiden en daarna met mijn schoonouders en schoonbroer gebarbecued. De dames waren naar het zotte zomer circus in het park in Mill geweest, met zo’n nostalgische kermis. Helemaal geweldig vonden ze het.

Zondag besloten we last minute even naar ‘de kuilen’ in Langenboom te fietsen. Kids hebben fijn met water en zand gespeeld. Dit was een fijne start van onze vakantie. Op naar 3 weken genieten met hopelijk heel veel mooi weer.

Geniet van jullie vakantie…

Liefs Kim

(Insta; Expeditie_mama)

Ivm vakantie plaatsen wij in de weken 29-30-31-32 geen Hey Sis. Daarna voorzien we jullie van een extra lange vakantieblog met veel, heel veel foto’s en vergeet niet onze insta’s te volgen voor tussentijdse updates.

Voor nu wensen we jullie een hele fijne vakantie. Tot snel.

Liefs Kim & Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.