Zwangerschapsupdate Maand 1&2..

Zoals ik jullie al verteld had zijn wij in trotse verwachting van ons tweede wonder! Super blij en trots, maar hoe gaat het eigenlijk met mij, hoe voel ik me, en wat is er tot nu toe anders als bij Wout zijn zwangerschap?? Ik ga jullie hierin meenemen door hier updates te plaatsen over het reilen en zeilen.

Maand 1..

In eerste instantie merkte ik van de eerste 2 weken niks.. En toen.. Kotsmisselijk en echt heel moe, zo kende ik mijn lichaam niet?? Omdat Sander en ik er heilig van overtuigd waren dat ik niet zwanger kon zijn deden we eigenlijk nog niks. Maar toen ik zelfs s nacht’s voortaan wakker werd van de misselijkheid en naar de wc moest rennen begon ik aardig te twijfelen. En inderdaad ik bleek zwanger. Hoe ik hier achter kwam hebben jullie al gelezen in de bekendmaking van mijn zwangerschap( klik hier). Verder heb ik deze maand de verloskundige gemaild en stond de eerste echo gepland! Spannend!

Maand 1

  • Misselijkheid tot den top.
  • Heel moe. Zó moe dat ik het liefst de hele dag slaap.

Maand 2..

In maand 2 gaan we vrolijk verder moet moe en misselijk zijn. Ook ben ik hier regelmatig heel duizelig. Zo duizelig dat ik mezelf af en toe vast moet houden en echt even rustig moet bijkomen. Ik dacht zelf dat het aan de warmte lag, maar ik blijk een lage bloeddruk te hebben , lager als bij Wout. Voor nu dropjes eten en bij de hand hebben dus.

Ik doe het op het werk deze maand al (stiekem) rustig aan omdat ik al total loss ben als ik nog moet beginnen aan mijn werkdag.. Hallooo hormonen. Ik ben nog steeds zó moe, dat ik dingen gewoon niet meekrijg en soms nog net niet omval van de slaap. Maar we gaan vrolijk door. Uiteraard had mijn baas het allang in de gaten, die kent mij af en toe beter als ikzelf, heel eng overigens haha. Dus toen ik het vertelde was het voor hem alleen een bevestiging. Super leuke reactie en inderdaad het advies om het meteen wat rustiger aan te doen, ook als we naar de zwangerschap van Wout kijken waar ik al eerder in uitviel.

Naarmate de weken verstrekken word ik wél iets minder moe, alleen meer kortademig en hele erge benauwde zweetaanvallen omdat ik niet goed tegen de hitte kan. Het liefste loop ik de hele dag op blote voeten omdat ik hierdoor enigzins mijn warmte kwijt kan. Nog steeds duizelig en zo nu en dan misselijk. Maar tot nu toe mogen we nog niet klagen. En o ja, mijn verslaving uit Wout zijn zwangerschap komt er alweer langzaam aan.. CHOCOLADE.. Ik doe het nu gewoon netjes met Choco pops met melk alléén in de ochtend. Best netjes toch?

Ik kreeg deze maand de eerste echo waarop ons frummeltje goed te zien was en het hartje mooi klopte. Ik mocht mezelf even wegen, en wonderbaarlijk genoeg was ik lichter als voor dat ik zwanger werd van Wout.. Toch nog ergens iets goed gedaan haha. Wat ik soms wel lastig vind, is dat deze zwangerschap nu al véél sneller lijkt te gaan als bij Wout. Dit komt natuurlijk omdat ik er nu veel minder bij stil sta omdat ik mijn handen vol heb aan Wout. Soms vind ik dit dus echt al heel zielig tegenover ons kindje terwijl ik het écht niet bewust doe en echt wel probeer stil te staan bij deze zwangerschap.

Maand 2..

  • Nog steeds zo nu en dan misselijk.
  • Moe.
  • Last van duizeligheid.
  • Last van de warmte.
  • Eerste echo.
  • Soms vergeet ik dat ik zwanger ben.

En oja, ik maakte deze maand mijn allereerste buikfoto bij 9 weken waarin mijn buik al flink aan het groeien is.. Nog even proberen te verbergen..

Was bij jou je tweede zwangerschap ook zo anders als bij de eerste?

20180331_0032122053159037.jpg

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.