Hey sis #12 Babynieuws!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey sis!

Eindelijk konden we het deze week bekend maken.. De zwangerschap van ons tweedde wondertje! Wat een opluchting om niet meer steeds na te hoeven denken wat we wel en niet kunnen zeggen zonder iets te verklappen! En wat kregen/krijgen we weer lieve reacties van iedereen. Zo leuk om te horen.

Vond jij het ook zo lastig om je zwangerschappen voor je te houden? Ik wou het het liefste van de daken schreeuwen bij Wout zijn zwangerschap al en nu weer.

Verder kan ik de zwangerschappen tot nu toe ook niet echt vergelijken.. Ze zijn totaal verschillend, had jij dit ook?

Wat ik voor nu het lastigste vind is de pijn in mijn rug die ik nu alweer heb en die ik bij Wout ook had.. En dan te bedenken dat ik nog heel lang moet.. En die bloeddruk.. gisteren moest ik werken en viel ik onder het helpen van een klant gewoon bijna flauw. Ik moest op de grond gaan zitten om bij te komen en dit ken ik dus totaaal niet van Wout zijn zwangerschap.. Zo verschillend kan het dus zijn!

Wat waren jou duidelijke verschillen tijdens de zwangerschap ?

Liefs x

( Insta; Kellyjanssenn_)

Hey Sis!

Beetje later dan normaal deze week maar wij hadden vriendenweekend en gisteren tegen de tijd dat ik jou mail ontving lag ik al lang en breed Knock Out op de bank. Dus sorry sorry sorry hij is vandaag dus ietsje later online.

Ja ik vond het zo spannend wanneer jullie het gingen vertellen, ik was er vorig weekend bij jullie met zwemmen al achter gekomen. Ik had zo mijn vermoedens en toen kwam jij met die foto, ik ging echt stuk. Jij ook nog doen of je alleen een nieuw jurkje gekocht had haha, ik wist wel beter!

Om even op je vragen te komen. Ik vond het vreselijk lastig om het voor me te houden, super knap van jullie om het 12 weken stil te houden. Wij hebben het bij alle drie al eerder verteld. Bij Fay met 9 weken, omdat we dachten al wat verder te zijn. Bij Jez met 6.5 weken omdat we een bruiloft hadden (vanwege het alcohol gehalte 😉 ) en bij Vie met 8 weken omdat we het dan mooi op mijn verjaardag bekend konden maken.

In mijn zwangerschappen had ik verder niet heel grote verschillen. Bij Fay had ik helemaal nergens last van. Niet misselijk, geen raar eetgedrag en ik kwam ook nog maar eens 2 kilo aan. Alleen mijn buik werd dus dikker en dat was het enige. Bij Jez en Vie verliep het net zo alleen was ik in beide zwangerschappen wat misselijk in het begin en had ik tegen het einde van de zwangerschappen wat meer last van mijn rug. Dat waren echt de enige dingen die anders. Verder waren ze compleet hetzelfde.

Jouw zwangerschap ziet er tot op heden inderdaad al heel anders uit dan bij Wout, misschien word het dan wel een meisje!!! Haha van die clichés ga je vast nog heel veel horen deze zwangerschap. Ieder denkt er het zijne van en dat zullen ze zeker niet onder stoelen of banken steken, want hey Nederland is een vrij land toch? dus daar mag je zeggen wat je wilt 😉
Ik vind het in ieder geval reuze spannend wat ons neefje of nichtje ‘to be’ zal worden.

Fijne week en tot snel,

Liefs Kim
(Insta; @expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.